|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
dradrianinho
Data înscrierii: 05/Feb/2008 Mesaje: 19
|
Trimis: Joi Feb 07, 2008 10:42 am Titlul subiectului: boxe fata spate logan preferences |
|
|
| boxe fata spate fara sa tai tabla sau ceva de genu asta + un HU bun&lificator and woofer cat ce cat sa se auda bn asta pt logan preferences as vrea si eu un sfat.... momentan pe masina nu e nici un fel de muzica.... |
|
| Sus |
|
 |
liviu Priceput
Data înscrierii: 08/Noi/2006 Mesaje: 791 Locație: Bucuresti
|
|
| Sus |
|
 |
dradrianinho
Data înscrierii: 05/Feb/2008 Mesaje: 19
|
Trimis: Joi Mar 06, 2008 9:26 pm Titlul subiectului: |
|
|
| si ca pe spate ce boxe sa pun??? imi place si bassul da nu cine stie ce....sa se auda binisor |
|
| Sus |
|
 |
Shokaliptiku Audiofil

Data înscrierii: 08/Aug/2006 Mesaje: 2945 Locație: galati
|
Trimis: Vin Mar 07, 2008 2:24 pm Titlul subiectului: |
|
|
pr spate nu pui nik ... lasi sa comunice habitaclul cu portbagajul ! loganul este o masina care nu permite buna comunicare intre aceste 2 de mai sus ...din cauza materialului din care este facuta bancheta+felul masinii ( un sedan ) _________________ http://www.be-loud.ro/forum/cyu-cyuul-meu-viitor-cid-t9000.html
YM: shokaliptiku |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|