|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
mihai89_viteazu
Data înscrierii: 21/Feb/2008 Mesaje: 12
|
Trimis: Joi Feb 21, 2008 9:44 pm Titlul subiectului: boxe fata spate logan?help me... |
|
|
niste boxe fata spate logan.... un ajutor va rog ce imi recomandati???
si as mai dori si un player la vreo 4 mil asa |
|
| Sus |
|
 |
Schetzu Pasionat
Data înscrierii: 16/Iul/2006 Mesaje: 156 Locație: Sibiu
|
Trimis: Joi Feb 21, 2008 10:12 pm Titlul subiectului: |
|
|
am auzit un HU pioneer mai scump pe un logan cu boxe standard si pot zice ca suna foarte bine spre surprinderea mea, asta daca stii cum sa reglezi. decat sa schimbi difuri , mai bine iati un HU calumea inainte, e diferenta mare in calitatea sunetului. un pioneer 4900ib sau 5900mp sunt alegeri f.bune _________________ Corsa C , Pioneer P55BT, Voodoo 4x200 , Pioneer W307D2 + incinta 41l sealed, CD-R310, Alfatec 1F |
|
| Sus |
|
 |
Shokaliptiku Audiofil

Data înscrierii: 08/Aug/2006 Mesaje: 2945 Locație: galati
|
|
| Sus |
|
 |
ursachemihai Priceput

Data înscrierii: 06/Sep/2007 Mesaje: 509 Locație: Piatra Neamt
|
Trimis: Vin Feb 22, 2008 11:15 am Titlul subiectului: |
|
|
ia-ti un HU bun, cu multe setari, ca daca iti iei panarame o sa auzi o varza....
Eu am aceasta experienta cu un 2920 MP + boxe de 13 pe Logan....si nici nu-mi venea sa ma mai urc in el asa de rau se auzea...ca o tigaie!
Iar in legatura cu boxele....neaparat de 16,5...nu mai mici, ca nu au randament......si stii si tu cit e portbagalul ala de Logan!  _________________ No Bass....No Fun !
DEH 40 MP+ Helix Esprit F+R |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|