|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
BodyAction19
Data înscrierii: 12/Oct/2007 Mesaje: 19
|
Trimis: Lun Apr 21, 2008 1:48 pm Titlul subiectului: Boxe fata/spate Renault Clio |
|
|
Sal 2 all. Recent mi-am luat un Clio din 2002 la care vreau sa ii pun boxe in usi pe fata; chestia este ca nu stiu ce marime au locasurile pt boxe(din cate am citit pe aici se pare ca de 13 cm). Chiar daca am un HU relativ slabutz ( Pioneer DEH-2900MPB) doresc sa-mi pun niste boxe de calitate ( adica bass clar si puternic, atat cat se poate, plus claritate a sunetului) care sa se incadreze ca pret pana in suma de 120 RON. Am citit cva pe aici si multi recomanda Coustic, insa doresc si alte pareri. Ar mai fi sa-mi pun boxe si in spate, dar m-am uitat in interiorul portbagajului si am vazut ca locasurile pt boxe sunt cam mici ( cred ca tot de 13 cm ); merita sa modific pe spate ( si de ce nu si pe fata ) locasurile pt boxe ca sa imi pun unele mai mari ? pt ca totusi vreau sa se auda sunetu' cat mai bine Thks for all who will help me  |
|
| Sus |
|
 |
BodyAction19
Data înscrierii: 12/Oct/2007 Mesaje: 19
|
Trimis: Vin Apr 25, 2008 2:23 pm Titlul subiectului: |
|
|
chiar nimeni nu-mi da si mie un sfat acolo o fi prea greu sa ii ajutati p altii cu niste pareri  |
|
| Sus |
|
 |
susp3ctu
Data înscrierii: 20/Apr/2008 Mesaje: 30
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|