Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

boxe fata/spate sau amplificator+sw pe un peugeot 307
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
keddy_net
Priceput

Data înscrierii: 27/Oct/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mar Ian 11, 2011 2:12 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

o alegere destul de ok. Dupa ce termini treaba poate imi lasi un id sa imi arati cum se aude ca sunt tot din bucuresti. Bafta, si spor la treaba !
leone
Priceput

Data înscrierii: 27/Feb/2007
Locație: Brasov

MesajTrimis: Mar Ian 11, 2011 4:04 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Difuzoarele sunt foarte ok.Esti sigur ca nu poti pune boxe de 16,5 pe spate?Oricum daca insonorizezi portierele vei avea nevoie si de inele din MDF si nu cred ca ar fi greu sa pui pe spate boxe de 16,5.Ce material insonorizant o sa folosesti?
Despre amplificator nu stiu ce sa zic....mergea ceva mai puternic sau mai calitativ dar cred ca o sa fie ok.
Ce amplificator si subwoofer ai?vei avea nevoie si de un kit de cabluri care depinde de puterea amplificatoarelor
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
cosioan

Data înscrierii: 15/Dec/2010
Locație: Buc

MesajTrimis: Mar Ian 11, 2011 4:11 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu sunt sigur ca nu pot, dar nu tin neaparat sa pun de 16.5 pe spate.. imi ajung cele de 13
apropo, inele de MDF de unde iau? au cei de la be loud daca ma duc la ei sa instalez?
hmm, nu stiu ce material, probabil http://www.be-loud.ro/produse/Accesorii_instalare/Insonorizare/Standartplast/Vibroplast_M1_-_8_folii/ dar astept sfaturi. (nu vreau sa dau FOARTE multi bani pe asta sincer)
Amplificatorul l-am gasit la ocazie iar daca voi simti ca imi va trebui ceva mai puternic il voi schimba
Am acest pack http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/MB_Quart/Fidelity_Bass_Pack/ + un condensator de 1 F + cablurile care au venit cu packul

leone
Priceput

MesajTrimis: Mar Ian 11, 2011 4:25 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Din cate stiu aveau inele dar nu stiu pretul.
Standartplastul e perfect,un material foarte bun,numai sa mai gasesti ca nu se mai produce de multisor.Nu cred ca-ti ajunge un pachet pentru fata si spate.Pack-ul este unul bun dupa parerea mea,imi plac produsele MbQuart dar e foarte prost gandit in sensul ca iti baga pe gat un condensator de care nu ai nevoie iar cablul de alimentare e muuult prea subtire.Mai bine scoteau condensatorul si puneau un cablu de 35mm2.Cu alte cuvinte mai ai nevoie de un distribuitor de curent pentru a alimenta cele 2 amplificatoare dar parerea mea e ca acel cablu nu e destul de gros si vei avea probleme dupa instalare cu palpairea farurilor etc si posibil si alte probleme

LE:am aruncat un ochi la playerul tau si am vazut ca ai doar o iesire RCA.Intereseaza-te sa nu cumva sa fie iesire numai pentru sub,atunci nu vei putea folosi amplificatorul pentru boxe(Pioneer are cateva modele asa,de Alpine nu stiu).Daca e iesire normala poti conecta cele 2 amplificatoare dar nu vei avea control din player asupra volumului subwooferului.

PS:mai ai nevoie de 2 seturi de cabluri Rca(neaparat dublu ecranate) sau un singur set Rca si 2 Rca Y
Sus
Pigoo
Utilizator pe cale de disparitie
Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 08/Oct/2008
Locație: Constanta

MesajTrimis: Mar Ian 11, 2011 5:35 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

parerea mea, renunta la boxe spate si fa insonorizare calumea pe fata , cu 2 pachete de STP Vibroplast M1, adica 16 foi , vei face usile de pe fata .
keddy mi-a ascultat masina recent si s-a lamurit cum sta treaba cu "insonorizarea asta de 3 milioane..." , ti se cam umple gura cand spui trei meleoane.... dar ti se umple si urechile cand apesi play .
Sus
keddy_net
Priceput

MesajTrimis: Mar Ian 11, 2011 6:37 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

E o iesire normala care o poti folosi foarte bine si pt subwoofer. Am avut si eu un player foarte asemanator. In schimb o sa te cam deranjeze pentru ca nu o sa te poti juca cu basul mai tare, mai incet. Volumul sa iti creasca liniar in subwofer la fel ca cel din boxe(amplificate). Oricum la ce sistem iti faci e pacat pe viitor sa nu iti schimbi playerul cu un procesor de sunet si cu iesiri pentru fiecare pe 4V.

Daca nu gasesti la beloud inele mdf, uitate pe aici pe la bursa sau pe alte site-uri tot asa cu forum pentru muzica, ca erau cativa baieti care iti fac la comanda inele de care ai nevoie.

Mai bine renunti la boxele de pe spate faci o insonorizare buna, si pe viitor cand stai mai bine cu banii insonorizezi cum trebuie si usile din spate si pui la fel ceva pe 16cm. Pentru moment o sa fie destul usile insonorizate fata + boxe amplificate. O sa ramai surprins placut.

Daca ai ales deja packul Mb Quart, Alegei si un cablu de alimentare de minim 35mm^2 chiar de 50mm^2 daca poti pentru a monta pe acelasi cablu ambele amplificatoare. Cel de 10mm e foarte slab.

Bafta!

cosioan

MesajTrimis: Mar Ian 11, 2011 7:42 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

deci la acest player nu pot conecta ambele amplificatoare? sau daca le conectez nu voi putea regla bassul? banuiesc ca se va putea regla de la amplificator
cosioan

MesajTrimis: Mar Ian 11, 2011 7:47 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

apropo, ampu are o telecomanda, sau ceva de genul.
keddy_net
Priceput

MesajTrimis: Mar Ian 11, 2011 7:51 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

e mai ok, daca ai telecomanda pe amplificatorul subwoferului - o sa poti da basul mai incet.
cosioan

MesajTrimis: Mar Ian 11, 2011 7:53 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cu ambele amplificatoare legate? In cazul asta m-am mai linistit
keddy_net
Priceput

MesajTrimis: Mar Ian 11, 2011 8:01 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Da cu ambele amplificatoare legate, o sa ia volumul din player care o sa iti dea putere pe amplificatoare, si pe telecomanda aia care o ai de la wofer poti da mai incet basul. Pe viitor ar fi buna schimbarea playerului.
cosioan

MesajTrimis: Mar Ian 11, 2011 10:07 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

inca o intrebare:cu o asemenea configuratie, cu toate boxele amplificate plus un subwoofer, voi putea scoate basul din boxe si sa-l pun doar pe sw, avand in vedere k semnalul audio o sa fie doar din acel RCA?
leone
Priceput

MesajTrimis: Mar Ian 11, 2011 10:09 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Da,tai basul din amplificator
Sus
cosioan

MesajTrimis: Mar Ian 11, 2011 10:12 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

multumesc pt info. acum ramane doar sa astept sa termin sesiunea pentru a avea mai mult timp (si bani) si o sa ma duc la be loud pt toate cele. o sa postez pe forum ce iese+detalii pt cine vrea o auditie. Sper sa fie totusi totul compatibil si sa iasa totul ok
Multumesc tuturor pentru ajutor, revin cu detalii

keddy_net
Priceput

MesajTrimis: Mar Ian 11, 2011 10:14 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

da il poti scoate, ai niste reglaje pe amplificator high pass filter (hpf), de acolo te joci si iti tai basul din difuzoare, si low pass filter(lpf) cu care te joci pe amplificatorul de la subwofer. In mod normal pe amplificatorul de la subwofer lpf-ul trebuie sa fie undeva sub 60hz depinde de gusturi, iar la difuzoare hpf undeva la peste 80hz Reglajele te duci sa ti le faca cineva priceput. Bafta!
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3  Următoare
Pagina 2 din 3

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum