Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

boxe ford mondeo model 1997

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
octav

Data înscrierii: 02/Mai/2007

MesajTrimis: Dum Mai 06, 2007 6:09 pm    Titlul subiectului: boxe ford mondeo model 1997 Răspunde cu citat (quote)

Buna ziua,

am nevoie de boxe pe 4 ohmi, dimensiunea 6x8" pt portiere fata si spate. masina e un mondeo din 97. as dori sa stiu ce-mi puteti recomanda.

PS. am inteles ca ar mai fi o varianta cu boxe de 17cm + adaptor de plastic. as dori sa stiu daca a folosit cineva solutia asta si merita. multumesc
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
cumnatu
Pasionat

Data înscrierii: 01/Noi/2006

MesajTrimis: Dum Mai 06, 2007 11:14 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Salut... fi atent la dimensiunile difuzoarelor intr-adevar fordul mondeo are difuzoare ovale in portiere si fata si spate dar sunt putin mai mici sunt 5"x7" (nu 6"x8") sora mea are un mondeo din '94 si sincer nu cred ca au schimbat ceva la modelul din '97 mai verifica odata.
O varianta buna raport pret/calitate care merg direct pe player este de la West coast customs WCC 570cx care au si inel adaptor pentru 6'"x8" in caz de au modificat dimensiunile (desi nu cred).
Sus
CTT
Pasionat

Data înscrierii: 21/Dec/2006
Locație: Arad/Timisoara

MesajTrimis: Lun Mai 07, 2007 2:11 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Difuzoarele sunt 6x8; 5x7 nu se potrivesc direct. Eu mi-am luat 5x7 (pentru Mondeo Mk2/'97) si pe langa ca a fost nevoie sa dau gauri in usi (punctele de prindere nu sunt la fel ca la 6x8) ar mai fi fost nevoie si de inel adaptor (eu am reusit sa le fixez sa acopere milimetric gaura fara inel, insa nu cred ca erau prinse etans; practic se sprijineau de usa doar cu urechile de prindere).
Intr-un final am renuntat la ele si mi-am luat Infinity REF 6822 (6x8) care se potrivesc perfect in locul celor originale. Pe site la Be-loud am gasit modele 6x8 doar de la Infinity, JBL si Pioneer.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum