Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

boxe ford

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
catalin_dm

Data înscrierii: 05/Feb/2007

MesajTrimis: Lun Mar 26, 2007 7:54 pm    Titlul subiectului: boxe ford Răspunde cu citat (quote)

salut sunt nou pe aici si am nevoie de un sfat : vreau sa schimb boxele de pe fata de la ford focus originale cu boxe pe doua cai cu tweteer separat ,ce model ma sfatiuti sa cumpar?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
tud.
Priceput

Data înscrierii: 23/Sep/2006

MesajTrimis: Lun Mar 26, 2007 8:46 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Salut,in primul rand spune ce dimensiune ar trebui sa fie difuzoarele si la ce pret te-ai putea arunca pentru investitia asta
Sus
marku_trd
Priceput

Data înscrierii: 18/Sep/2006
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Lun Mar 26, 2007 9:19 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Daca nu ma insel, la Ford Focus pe fata ai difuzoare ovale.Nu stiu exact dimensiunea, dar vezi aici: http://www.be-loud.ro/forum/dimensiuni-difuzoare-diferite-masini-t843.html

Daca este asa, nu e de bine, deoarece eu unul n-am auzit de difuzoare ovale cu tweeter separat.S-ar putea face un inel adaptor din MDF cu ajutorul caruia treci de la gaura ovala la gaura rotunda.Intereseaza-te putin ce difuzoare ai si ce dimensiuni ai si mai vorbim.
Salut!

Octavia II
Sus
AdySoLenZa
Priceput

Data înscrierii: 24/Sep/2006
Locație: Micul Paris...

MesajTrimis: Lun Mar 26, 2007 10:09 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Exista sisteme de difuzoare cu difuzorul de bass/medii oval...exemple nu imi vin acum in minte decat alpine dar stiu sigur ca mai sunt cativa producatori de astfel de modele.
Sus
tud.
Priceput

Data înscrierii: 23/Sep/2006

MesajTrimis: Lun Mar 26, 2007 10:17 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu am vazut ceva jbl asa cum zice ady..dar nu cred ca merg la ford focus
Sus
Audi_A6
Audiofil

Data înscrierii: 15/Aug/2006
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Mar Mar 27, 2007 3:11 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu ar avea de ce sa puna sistem, deoarece sunt destul de sus,...pozitionate. marimile sunt 6*8, nu 5*7 ATENTIE Exclamation
singurele la marimea asta sunt infinity, http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Infinity/REF_6812CF/

care te-as sfatui sa le cumperi de urgenta cat inca se mai gasesc pe stoc.. deoarece vor trece pe 2 ohm, si inseamna ca trebuie amplificate separat de un amplificator

daca ai in gand sa mergi cu amplificare separata, recomand sa iei direct kappa de 100w rms Very Happy ca sa sti o treaba din prima si sa nu mai revi cu alte modificari

sau: http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/JBL/Power/P8652/
Sus
CTT
Pasionat

Data înscrierii: 21/Dec/2006
Locație: Arad/Timisoara

MesajTrimis: Mar Mar 27, 2007 12:05 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Cred ca la Focus 1 e aceeasi dimensiune ca la Mondeo, 6x8. Difuzoare sistem 6x8 exista (de exemplu Infinity REF 6810CS), insa nu am vazut la Be-Loud; eventual da un telefon si vezi daca iti aduc la comanda.

Infinity REF 6812CF (pe 4 Ohm) nu mai sunt; eu am comandat din astea cu mai bine de o luna in urma si mi-au venit REF 6822CF (pe 2.65 Ohm).
Sus
hertz123

Data înscrierii: 29/Sep/2006

MesajTrimis: Dum Mai 20, 2007 6:59 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ai putea sa incerci asa ceva http://www.hertzaudiovideo.com/default_en.htm ENERGY ESK-570
eu am avut pe un ford fusion - excelent
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum