| |
| Autor |
Mesaj |
dumi
Data înscrierii: 23/Ian/2010 Mesaje: 3
|
Trimis: Sâm Ian 23, 2010 10:31 pm Titlul subiectului: boxe golf |
|
|
| salut!as dori sa-mi schimb boxele pe un golf 4,deoarece mi s-au stricat cele originale.as dori sa aflu cateva pareri din partea voastra.vreau ceva acceptabil...sa nu fie extrem de scumpe.si pentru fata si pentru spate.boxele vor fi legate direct la cd-player( 4x52) |
|
| Sus |
|
 |
ekofresh Pasionat
Data înscrierii: 28/Dec/2009 Mesaje: 154 Locație: bucuresti
|
Trimis: Lun Ian 25, 2010 3:24 pm Titlul subiectului: |
|
|
ce player ai si ce buget ?
dimensiunea boxelor e de 16,5cm! |
|
| Sus |
|
 |
dumi
|
Trimis: Lun Ian 25, 2010 7:09 pm Titlul subiectului: |
|
|
| cdplayerul il am deja..este un LG (4x52watti).si bugetul pt toate 4 boxele va fi de 5 milioane. |
|
| Sus |
|
 |
ekofresh Pasionat
|
Trimis: Lun Ian 25, 2010 11:40 pm Titlul subiectului: |
|
|
Te mai intreb cate ceva.
Ai si tweetere, adica masina are si tweetere pe cele 4 usi(sau unde o avea), daca da, alegi sisteme de boxe, daca nu mergi doar pe coaxiale. Poti merge si pe sistem, adica filtre+tweeter+woofer, dar e putin mai complicat de montat si ceva mai scump.
Boxele din spate merg? Uita-te daca ai boxe in spate, unele golfuri 4 nu vin cu boxe pe usa din spate ci au doar sita aceea, am impresia ca nu au nici cablu pana in spate.
Ce ai vrea sa pui 4 boxe coaxiale(woofere) sau 2 sisteme? |
|
| Sus |
|
 |
cristimac Priceput

Data înscrierii: 15/Apr/2008 Mesaje: 576 Locație: Arad
|
|
| Sus |
|
 |
dumi
|
Trimis: Mar Ian 26, 2010 2:46 pm Titlul subiectului: |
|
|
| am doar boxele de pe fata...si da,am tweetere...dah as vrea sa pastrez tweeterele de pe fata si sa pun 2 boxe coaxiale si pe spate as fi curios cum ar fi daca as pune doar coaxiale |
|
| Sus |
|
 |
ekofresh Pasionat
|
Trimis: Mar Ian 26, 2010 3:57 pm Titlul subiectului: |
|
|
bine ar fi sa pui sistem pe fata, sistemul are niste filtre care separa sunetul, astfel vei avea inalte in tweetere si joase in woofer. In spate e foarte ok sa pui coaxiale, nu e nici o problema.
Dar daca nu o sa vrei sistem poti merge pe http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/JBL/Coaxiale/GTO_6528/
Recomandarea lui cristimac e foarte ok, daca nu iti convine cauta ceva asemanator, adica tot sistem pe fata + coaxiale pe spate, in jur de 50w rms. |
|
| Sus |
|
 |
Radu87 Pasionat

Data înscrierii: 25/Ian/2010 Mesaje: 132 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mar Ian 26, 2010 4:38 pm Titlul subiectului: |
|
|
boxele recomandate mai sus, acele jbl gto sunt pe 2 ohmi, chiar dk scrie acolo ca pot fi puse pe player, cat ca o sa duca playeru ala oare ?
mergi cu incredere pe recomandarea lui cristimac pt ca n-o sa fi dezamagit _________________ Powered by Alpine & Focal |
|
| Sus |
|
 |
Audi_A6 Audiofil
Data înscrierii: 15/Aug/2006 Mesaje: 952 Locație: bucuresti
|
Trimis: Mar Feb 16, 2010 8:23 pm Titlul subiectului: |
|
|
| eu as folosi inaltele originale pe spate, impreuna cu acele coaxiale, iar pe fata sistemul. |
|
| Sus |
|
 |
|