Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Boxe Heco VICTA PRIME 702

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Boxe pentru acasa

Autor Mesaj
Achim Adrian

Data înscrierii: 26/Ian/2015

MesajTrimis: Lun Ian 26, 2015 12:06 am    Titlul subiectului: Boxe Heco VICTA PRIME 702 Răspunde cu citat (quote)

Salutare tuturor.
Recent mi-am luat o pereche de boxe Heco Victa prime 702 si acum doresc sa imi achizitionez un Reciver AV 5.1 in ideea ca imi voi construi un 5 .1 tot din seria Victa Prime .
M-ar interesa daca are careva aceste boxe si in combinatie cu ce reciver le foloseste.
As dori ca reciverul sa aiba si posibilitatea de ascultare internet radio si sa aiba si suficienta putere incat sa duca boxele. Sistemul il voi folosi mai mult pentru ascultat muzica si ocazional si la filme.
Bugetul ar fi cam pana in 2000 ron.
Astept raspunsuri si sugestii!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Achim Adrian

Data înscrierii: 26/Ian/2015

MesajTrimis: Mie Ian 28, 2015 1:22 pm    Titlul subiectului: pareri dupa 24 de ore de la primirea pachetului. Răspunde cu citat (quote)

1 Bine ambalate si cu grija transportate
2 suna excelent pe statia mea Sanyo d611 2x100w RMS 8 ohm din 1984 (e de-o data cu mine statia )
3 Nevasta nu mai vorbeste cu mine de 24 de ore .
4 Pe aceste boxe nu se pot asculta mp3 intrucat sunt "prea fidele" si daca piesa nu e inregistrata cristal o sa auzi foarte deranjant toate imperfectiunile.
5 inca nu am pus muzica de la calculator adica flac-uri placa sunet am ok un Creative Audigi 2 nu mai stiu exact care varianta dar a fost cam 250 lei acum vre-4 sau 5 ani .
6 pot sa dau volumul la maxim la statie ca boxele numai se joaca .. la fel si toate vasele si toate cestile din casa si de la vecini ....
In concluzie o achizitie super si cred ca voi ramane la statia pe care o am pana ce incepe nevasta sa vb cu mine apoi cred ca voi lua ceva mai fresh ca poate proceseaza si filtreaza mai bine semnalul decat ceea ce am acum.
Sus
alecspc
Audiofil

Data înscrierii: 14/Noi/2013

MesajTrimis: Mie Ian 28, 2015 2:24 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Si dupa iar nu va vorbi nevasta cu tine..mai lunga perioada decat prima data. Laughing
VanIIa
Audiofil

Data înscrierii: 25/Oct/2014
Locație: Pitesti

MesajTrimis: Mie Ian 28, 2015 3:47 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Creative e varzĂŁ pe asemenea boxe. OrienteazĂŁ-te spre un xonar sau dac extern. Despre stație nu știu ce sĂŁ zic, nu cunosc. E normal sĂŁ se distingĂŁ orice sunet pe acele boxe, sunt din categoria hifi, o categorie mult mai ĂźnaltĂŁ cu o fidelitate pe mĂŁsurĂŁ (cel puțin Ăźn acel buget). CĂąnd vei rula de pe PC cu o sursĂŁ de calitate și cu muzicĂŁ de calitate vei sta la audiție ore Ăźntregi Very Happy Am ascultat zilele astea yamaha as500 pe niște boxe mult mai scumpe decĂąt ale tale și-și fĂŁcea treaba de minune, am fĂŁcut comparația cu advance acoustic map-103 iar cea din urmĂŁ era ceva mai calmĂŁ pe Ăźnalte și schimba puțin mediile, avea și mai multĂŁ putere.
Bogdi24
Priceput

Data înscrierii: 03/Ian/2011
Locație: Timisoara

MesajTrimis: Mar Feb 03, 2015 12:55 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

VanIIa a scris:
Creative e varzĂŁ pe asemenea boxe. OrienteazĂŁ-te spre un xonar sau dac extern. Despre stație nu știu ce sĂŁ zic, nu cunosc. E normal sĂŁ se distingĂŁ orice sunet pe acele boxe, sunt din categoria hifi, o categorie mult mai ĂźnaltĂŁ cu o fidelitate pe mĂŁsurĂŁ (cel puțin Ăźn acel buget). CĂąnd vei rula de pe PC cu o sursĂŁ de calitate și cu muzicĂŁ de calitate vei sta la audiție ore Ăźntregi Very Happy Am ascultat zilele astea yamaha as500 pe niște boxe mult mai scumpe decĂąt ale tale și-și fĂŁcea treaba de minune, am fĂŁcut comparația cu advance acoustic map-103 iar cea din urmĂŁ era ceva mai calmĂŁ pe Ăźnalte și schimba puțin mediile, avea și mai multĂŁ putere.

Hai nu zau Laughing Laughing Laughing

Culmea e ca eu am amandoua si Creative si Asus.Si ghici ce? Pe castile HD598 nu vei auzi nici o diferenta in absolut nici o nota.Xonarul a fost pur si simplu un moft al meu si nu e absolut nici o diferenta .
Sus
VanIIa
Audiofil

Data înscrierii: 25/Oct/2014
Locație: Pitesti

MesajTrimis: Joi Feb 05, 2015 11:30 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Bogdi24 a scris:

Hai nu zau Laughing Laughing Laughing

Culmea e ca eu am amandoua si Creative si Asus.Si ghici ce? Pe castile HD598 nu vei auzi nici o diferenta in absolut nici o nota.Xonarul a fost pur si simplu un moft al meu si nu e absolut nici o diferenta .

Ce creative si ce asus?

Nu stiu de ce dar cred ca CAL sunt mult peste ale tale... Placile lor audio sunt destul de mediocre dar castile alea sunt geniale.

Oricum, fa comparatie cu un amplificator, niste fs bune...dupa mai stam de vorba.

Bogdi24
Priceput

Data înscrierii: 03/Ian/2011
Locație: Timisoara

MesajTrimis: Sâm Feb 07, 2015 2:48 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Creative Audigy 2 ZS si Asus Xonar Essence STX cu Castile mentionate mai sus si amplificator Burson Soloist.

Eram bucuros sa fi fost vreo diferenta ,dar m-am intepat singur de cateva sute de euro frumoase Smile .

Acum ,cine stie,poate voi observati diferente pe incinte B&W si castile mele umile nu fac diferenta.Dar eu sunt sigur ca sistemele de tip home cinema vor ramane impartiale la diferentele dintre cele doua placi.

Just my 2 cents.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Boxe pentru acasa Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum