|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
marius
Data înscrierii: 21/Iul/2006 Mesaje: 14
|
Trimis: Mie Iul 26, 2006 11:03 am Titlul subiectului: amplif sal |
|
|
mihai sau de un amplif SAL SAF 4050 ce spui 4x50 RMS si are si tehnologie MOSFET si este si bun la bani 384,90 lei si merge si pe 2/3/4 canale ?
Nu te supara poate ca te stresez dar vreau sa aleg ceva bun si din pct de vedere financiar, pt. ca, cum spuneam am pierdut 200 ron pe un parfum |
|
| Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Mie Iul 26, 2006 12:12 pm Titlul subiectului: |
|
|
Deja ai inceput sa-i cheltui ?
Stiu, m-am gandit si eu la Magnat Ultra 4000 dar din pacate nici asta nu e pe stoc la importator.
SAL nu iti recomand, am avut ceva probleme cu ele...
Iti recomand Rock 600 si vezi si PM-ul cu oferta speciala pe care ti l-am trimis...
GTA 475 sau Rock 600 nu sunt prea puternice, stai linistit ca reglajul va fi facut astfel incat sa functioneze optim. |
|
| Sus |
|
 |
marius
Data înscrierii: 21/Iul/2006 Mesaje: 14
|
Trimis: Mie Iul 26, 2006 12:28 pm Titlul subiectului: boxele magnat |
|
|
Mihai dar de boxele Magnat ce spui, daca tot ar fi sa iau amplif. Magnat?
- sistem fata Bull Power 2130
- spate coaxiale Bull Power 6940
ca daca tot a scazut un pic bugetul tre sa mai scad si eu
Ampliful magnat rock 600 m-ar incanta ca este pe 4/3/2 canale si pot lua mai tarziu un subwoofer si trec 2 boxe pe mp3, doua pe amplif si subwoofer-ul tot pe amplif ? |
|
| Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Mie Iul 26, 2006 12:51 pm Titlul subiectului: |
|
|
Din pacate Bull Power nu sunt pe stoc...
Eu zic sa iei difuzoare MTX fara amplificator deocamdata. Vor suna bine si asa pe un Pioneer 4800 si poti sa amplifici fata cand iti vei lua si subwoofer + amp 4 canale.
Bull Power nu prea meritau amplificate oricum. |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|