Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Boxe JBL POWER
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
o&g
Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006
Locație: alba-iulia

MesajTrimis: Dum Ian 07, 2007 1:10 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

hmmm...mie chiar mi s-a part ca C5A suna bine,le-am ascultat in constata, dar ce e drept ca nu stiu daca erau amplificate sau nu...

am un sentiment ciudat pe care il am foaaarte rar...acum o saptamana eram convins ca vreau C5A, dar acum nu mai sunt asa convins...

sa ma fi inselat pe mine urechile cand am auzit C5A ?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006
Locație: sibiu

MesajTrimis: Dum Ian 07, 2007 1:21 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu te-au inselat. daca ai putina ureche formata, atunci vei aprecia C5A. daca vrei tipatoare de impresii...ai nspe alternative.
Sus
o&g
Audiofil

MesajTrimis: Dum Ian 07, 2007 1:38 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu in principiu apreciez calitatea sunetului, dar cand imi vine chefu de SPL as vrea sa am cu ce sa il obtin...

crezi ca pot obtine si ceva SPL cu un 4800 sau eventual cu un amplif Panasonic care il aproximez undeva pe la 2x80W/4 ohmi (30A siguranta), dar nu am high pas la el...desi cred ca pot folosi HPF de la pioneer ?

fa alte recomandari care le-ai auzit si crezi ca pot sa impac atat nevoia de calitate cat si nevoia de SPL cu ele preferabil direct de pe player,dar totusi sa poata fi si amplificate intr-un viitor nu foarte indepartat.
Sus
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

MesajTrimis: Dum Ian 07, 2007 2:38 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

HPF-ul la pioneer parca e valabil doar pentru iesirile amplificate, nu tin minte sa fie valabil si pe pre-out-uri. acolo e valabil LPF-ul. deci solutia ar fi intrare in statie cu adapror high-low, adica mai bine lipsa. niste filtre...iara, nu rezolvi nimica. cat despre SPL...stai calm ca de sunat suna tare, dar nu tipator. daca ti se par prea moi, poti pune niste tweetere infinity, pe amplificarea playerului, dar la un volum bine reglat altfel...
Sus
o&g
Audiofil

MesajTrimis: Dum Ian 07, 2007 9:16 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

iau oricum C5A si daca nu imi place cum suna pe player le amplific...
acum astept sa zica mihai ca a venit 4800mp...
Sus
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

MesajTrimis: Dum Ian 07, 2007 9:38 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

daca e asa de rar, de ce nu iei 30mp-ul? e cam acelasi player doar cu alta fata...fostul meu player a fost 30MP. actualul e 4800. daca nu era ocazia sa-l iau pe gratis, as fi ramas si acum cu mp30-ul. pot sa-ti spun ca nu e nici o diferenta de sunet.
Sus
o&g
Audiofil

MesajTrimis: Lun Ian 08, 2007 8:25 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu imi place 30mp ca e al naibii de colorat, ma incanta mai mult displayul de la 4800mp.
Sus
Blackwoolfy

Data înscrierii: 30/Dec/2006

MesajTrimis: Mar Ian 09, 2007 12:05 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

I-mi retrag cuvintele am montat singurul tweeter pe care il am momentan si sa schimbat tot sunetul e altceva e super nu ma asteptam s-au mai urcat cativa prieteni la mine in masina si vor trece si ei pe DLS-uri sunt super un singur of am cele pe spate(Classic 225) parca se putea ceva cu mai mult bass si chiar vreau sa intreb ce parere aveti de DLS C5a pe fata cu Magnat Xcess 132 pe spate se pupa???????????
Sus
Blackwoolfy

MesajTrimis: Mar Ian 09, 2007 12:06 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Si ce amplificare i-mi trebuie pentru C5a??????
Sus
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

MesajTrimis: Mar Ian 09, 2007 12:09 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

e...depinde ce poti sa-i oferi...eu n-as lua difuri DLS care vor amplificare, fara sa le dau amplificare tot DLS....ca22 mai exact.
Sus
Blackwoolfy

MesajTrimis: Mie Ian 10, 2007 11:45 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ASTEPT SI EU UN RASPUNS,MULTUMESC.
Sus
dgdgaby
Audiofil

Data înscrierii: 06/Dec/2006
Locație: BUCURESTI

MesajTrimis: Mie Ian 10, 2007 11:55 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pentru c5a merge http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/BLAUPUNKT/GTA_2_Special_Mk_II/ sau daca ai bani http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/DLS/CLASSIC_CA22/
Sus
Blackwoolfy

MesajTrimis: Mie Ian 10, 2007 12:11 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ce parere aveti de DLS C5a pe fata cu Magnat Xcess 132 pe spate se pupa???????????
Sus
dgdgaby
Audiofil

Data înscrierii: 06/Dec/2006
Locație: BUCURESTI

MesajTrimis: Mie Ian 10, 2007 12:17 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu merge si altceva pe spate
Sus
Blackwoolfy

MesajTrimis: Mie Ian 10, 2007 12:23 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pai ce anume sa pun pe spate ca Classic 225 nu se aud deloc bine ????Sunt pentru portiere
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4  Următoare
Pagina 3 din 4

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum