| |
| Autor |
Mesaj |
B.D.Joe
Data înscrierii: 27/Sep/2011 Mesaje: 4 Locație: Arad
|
Trimis: Mie Sep 28, 2011 12:01 am Titlul subiectului: Boxe la PC |
|
|
| Buna, am o combina Panasonic SA AK 300 de la care as vrea sa iau boxele si sa le pun la PC. Vreau sa va intreb daca se poate acest lucru si daca e posibil atunci poate cineva sa imi dea niste detalii despre cum pot sa conectez boxele la PC. Va multumesc si imi pare rau daca nu am postat in locul potrivit. |
|
| Sus |
|
 |
Dj Dog Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 01/Feb/2008 Mesaje: 526 Locație: Bucuresti / titan
|
Trimis: Mie Sep 28, 2011 12:11 am Titlul subiectului: |
|
|
| daca combina are intrare de aux merge sa legi boxele la pc prin combina |
|
| Sus |
|
 |
B.D.Joe
|
Trimis: Mie Sep 28, 2011 12:08 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Scuze dar nu știu ce e aux, sunt noob. Știu ca boxele se conecteaza in spatele combinei prin 2 fire (roșu si alb) dar sunt mai multe cleme in spate unde mai pot pune fire. Am auzit ca am nevoie de un amplificator, Poate cineva sa Ăźmi spunĂŁ despre ele si eventual sa Ăźmi recomande unul. |
|
| Sus |
|
 |
JARRELL Audiofil

Data înscrierii: 23/Mar/2011 Mesaje: 1100 Locație: TG JIU
|
Trimis: Mie Sep 28, 2011 12:43 pm Titlul subiectului: |
|
|
Combina ta are in partea din fata un buton pe care scrie AUX, iar pe partea din spate 2 mufe RCA si deasupra lor scrie tot AUX. Iti trebuie un cablu de adaptare cu jack (3,5mm) la un cap si "conectori RCA tata" la celalalt capat. Conectezi acest cablu la calculator si la cele 2 mufe RCA din spatele combinei dupa care apesi butonul cu AUX si poti asculta muzica din calculator la boxele combinei,
Daca vrei sa conectezi direct boxele combinei la calculator, atunci ai nevoie de un amplificator separat pt. ele. |
|
| Sus |
|
 |
B.D.Joe
|
Trimis: Mie Sep 28, 2011 2:17 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Ok, deci din cate am inteles mi se pare mai simplu si rentabil sa cumpar acel cablu de adaptare cu jack de 3.5mm si conectori RCA tata. Poate voi merge chiar astazi sa vad daca pot sa cumpar un astfel de cablu. Va multumesc pentru ajutor. |
|
| Sus |
|
 |
B.D.Joe
|
Trimis: Mie Sep 28, 2011 7:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Buna din nou, am fost si mi-am luat un cablu de care mi-ati spus cu 5 lei, am conectat combina la PC si merge perfect. Va multumesc forate mult pentru ajutor. |
|
| Sus |
|
 |
|