Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

boxe Matiz

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
danbd

Data înscrierii: 31/Iul/2009

MesajTrimis: Vin Iul 31, 2009 10:18 am    Titlul subiectului: boxe Matiz Răspunde cu citat (quote)

salut.

vreau si eu sa stiu ce boxe pot sa pun si daca merita sa pun in conditiile in care nu vreau sa fac modificari.

mai exact:
1. boxele pe fata sunt pe 10 iar fetele de usi sunt complete si nu vreau sa tai din ele.
2. nu stiu adancimea exacta de montare dar la cat de ingusta este usa nu cred ca am prea mult loc
3. pe spate boxele sunt ovale nu stiu exact dimensiunea dar sunt f mici si vrea sa le pastrez locul.
4. boxele vor fi impinse de un casetofon clarion fara amplificare din statie

acestea fiind spuse, merita sa investesc si daca da ce sa imi iau?

astept parerile celor care au facut acest pas si eventual a celor care au facut si modificari de bun simt.

multumesc,
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
koozika

Data înscrierii: 20/Apr/2009

MesajTrimis: Dum Aug 02, 2009 11:33 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

salut.eu am facut pasurile astea.la mine sta cam asa:
fata:boxe Coustic 50wrms 13cm
spate:eu am facut polita din mdf ,dar in locasurile originale intra de 10x15cm dar nu merita zic eu ca sunt la aceleasi pret ca altele mai mari
+sub+amplif dar vad ca tu nu vrei numa 4boxe
incearca sa nu pui boxe de mare putere pt.ca casul orcum nu o sa le duca corect eu am pus pe spate ovale de 150wrms si merea mai bine care le-am avut inainte de 50
Sus
danbd

Data înscrierii: 31/Iul/2009

MesajTrimis: Lun Aug 03, 2009 9:24 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

merci de raspuns.
acum ca tot ai spus ma intereseaza si ce modificari ai facut pentru boxe de 13. am desfacut o usa si spatiu as avea cu conditia sa nu mai deschid geamul complet. cred ca mai mult de 5 cm adancime nu pot sa creez fara sa lovesc in fata de usa sau geam asta cu conditia sa scot distantierul original si sa fac un inel din mdf sau sa cumpar gata facut
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum