|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
mariansmg
Data înscrierii: 12/Iul/2015 Mesaje: 4 Locație: Bacau
|
Trimis: Mar Sep 08, 2015 1:19 pm Titlul subiectului: Boxe noi sau insonorizare |
|
|
| Salutare. Am un Opel Vectra A si am o mica nedumerire. Recent am schimbat boxele din spate, pentru ca una din cele originale era arsa. Le-am pus pe cele noi MTX (destul de ieftine) iar acum se aude mult mai bine in spate. Insa de cand am cumparat masina am pe fata niste boxe Blue Tech YDD 165 de 16.5 cm, care din cate am vazut, noi noute costau 20 lei. Problema e ca pe fata (in usi) nu am bass mai deloc. Nu ma astept la cine stie ce, pentru ca nu am subwoofer, dar chiar si cu bass-ul dat la maxim si din CD player si din telefon, din boxele din fata nu aud prea mult bass, parca se opresc pe la 100hz. O ruda de a mea care are aceeasi masina are pe fata boxele originale, si mi-am dat seama ca au mai mult bass. Eu ca sa aud bassul trebuie sa dau boxele din spate mai tare decat cele din fata, ceea ce cam strica tot sunetul, plus ca devine deranjant pentru pasagerii din spate. Intrebarea mea este: ar fi mai bine sa caut alte boxe (de ex. cele originale, am un buget foarte restrans), sau sa le pastrez pe acestea pe care le am si sa insonorizez usile? Eu le-as insonoriza, dar mi-e sa nu dau banii de pomana. Multumesc. |
|
| Sus |
|
 |
VanIIa Audiofil
Data înscrierii: 25/Oct/2014 Mesaje: 1958 Locație: Pitesti
|
|
| Sus |
|
 |
mariansmg
Data înscrierii: 12/Iul/2015 Mesaje: 4 Locație: Bacau
|
Trimis: Mar Sep 08, 2015 2:42 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Ma gandeam si la asta, dar MTX-urile sunt coaxiale, iar eu am deja tweetere pe bord. Daca pun Bluetech-urile in spate nu prea o sa mai am inalte. Poate voi incerca. |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|