|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
p_remix
Data înscrierii: 16/Feb/2007 Mesaje: 15
|
Trimis: Mie Iul 15, 2015 2:45 pm Titlul subiectului: Boxe Opel Astra H Break |
|
|
Buna ziua,
Scuze daca am deschis acest topic nou, insa apelez la voi pt. o parere ce sper sa fie utila si altor posesori ai acestui tip de masina.
Sunt nehotarat ce sa pun fata si spate, as dori sfatul vostru !..
Va multumesc si raman dator, |
|
| Sus |
|
 |
VanIIa Audiofil
Data înscrierii: 25/Oct/2014 Mesaje: 1958 Locație: Pitesti
|
|
| Sus |
|
 |
p_remix
Data înscrierii: 16/Feb/2007 Mesaje: 15
|
Trimis: Vin Iul 17, 2015 10:47 am Titlul subiectului: |
|
|
Salut, mersi de raspuns !!...
Ai si pus aceste boxe pe masina ? Ai Opel Astra H ?
O sa iau in considerare optiunea ta pe fata, ins ain spate ?!.. Da-mi o solutie, te rog, astfel incat sa sa schimb si fata si spate.
Amanunt important, vreau sa utilizez head-ul de origine Opel; stiu ca nu e cel mai performant, insa parca n-as schimba unitatea, mai este si BC-ul..
Multumesc mult pentru urmatoarele sfaturi si daca mai este cineva ce a schimbat boxele pe Astra H ! |
|
| Sus |
|
 |
alecspc Audiofil

Data înscrierii: 14/Noi/2013 Mesaje: 921
|
Trimis: Vin Iul 17, 2015 10:58 am Titlul subiectului: |
|
|
..spune un buget. Daca nu schimbi hu original nu prea are rost sa dai o caruta de bani pe dif scumpe. Ceva pana in 5 6 mil e arhisuficient. _________________ ////ALPINE CDE-W233R, Â Focal Auditor R165S2, Jbl GTO938
inele mdf 0744902538 adrian |
|
| Sus |
|
 |
VanIIa Audiofil
Data înscrierii: 25/Oct/2014 Mesaje: 1958 Locație: Pitesti
|
Trimis: Vin Iul 17, 2015 11:27 am Titlul subiectului: |
|
|
| DacĂŁ vrei sa pĂŁstrezi Hu original ai nevoie de un procesor de sunet. |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|