| |
| Autor |
Mesaj |
Sharkky Audiofil

Data înscrierii: 11/Mar/2007 Mesaje: 1891 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Joi Mar 27, 2008 2:49 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Nu vei avea parte de nemaipomenit de mult bas de la niste difuzoare ovale la aceasta dimensiune (4x6). De la 6x9 sigur vei obtine ceea ce doresti sau de la un mic subwoofer. |
|
| Sus |
|
 |
Sharkky Audiofil

Data înscrierii: 11/Mar/2007 Mesaje: 1891 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Joi Mar 27, 2008 5:55 pm Titlul subiectului: |
|
|
JBL-urile ies din discutie pentru ca daca te uiti atent la impendanta vei vedea ca sunt pe 2 Ohmi.
Ground Zero si Magnat am ascultat fiind placut impresionat de Ground Zero. Alpine nu am gasit la nimeni sa pot asculta.
Ti-o spun din propria experienta. |
|
| Sus |
|
 |
popa_alexandru87
Data înscrierii: 19/Mar/2008 Mesaje: 9 Locație: Salajan, Bucuresti
|
Trimis: Joi Mar 27, 2008 6:26 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Sharkky a scris: | JBL-urile ies din discutie pentru ca daca te uiti atent la impendanta vei vedea ca sunt pe 2 Ohmi.
Ground Zero si Magnat am ascultat fiind placut impresionat de Ground Zero. Alpine nu am gasit la nimeni sa pot asculta.
Ti-o spun din propria experienta. |
eu credeam ca cele pe 1 si 2 ohm sunt mai puternice ca cele pe 4 ohm si daia am zis ca ar mai bune, dar dupa cum am zis nu ma pricep. Oricum o sa ma duc la baietii de la be-loud si poate imi zic ei care ar mai bune, k daia ma tot sbat eu sa aflu care sunt mai bune ca saptamana viitoare vreau sa-mi cumpar. Ms |
|
| Sus |
|
 |
iulian222x
Data înscrierii: 22/Ian/2007 Mesaje: 20
|
Trimis: Vin Mar 28, 2008 1:36 pm Titlul subiectului: |
|
|
| eu zic sa mergi pe Ground Zero GZRF 46X . o sa ramai surprins cat de bine se aud la aceste dimensiuni. vb cu sharky. |
|
| Sus |
|
 |
iulian222x
Data înscrierii: 22/Ian/2007 Mesaje: 20
|
Trimis: Vin Mar 28, 2008 1:37 pm Titlul subiectului: |
|
|
| eu zic sa mergi pe Ground Zero GZRF 46X . o sa ramai surprins cat de bine se aud la aceste dimensiuni. vb cu sharky. |
|
| Sus |
|
 |
|