|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
mishutz Pasionat
Data înscrierii: 28/Iul/2006 Mesaje: 118 Locație: Constanta
|
Trimis: Joi Dec 02, 2010 8:54 pm Titlul subiectului: boxe pasive pentru un mp3 auto?? Stie careva? |
|
|
Am un Fiat Doblo Cargo. Are niste difuzoare in bord de 10 cm. Am desfacut fata de usa si nu prea ai unde sa pui o a 2a pereche de difuzoare asa ca m-am orientat spre niste boxe pasive pe care sa le alimentez cu mp3-ul din dotarea masinii. Cu google nu prea am gasit nimic satisfacator.
O latime a incintelor nu mai mare de 15cm ar fi recomandata din lipsa spatiului disponibil. Buget cam 150 de lei, maxim
Vreo idee? Vreun link? _________________ un bas clar si tare.. |
|
| Sus |
|
 |
Pigoo Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 08/Oct/2008 Mesaje: 1625 Locație: Constanta
|
Trimis: Joi Dec 02, 2010 9:18 pm Titlul subiectului: |
|
|
boxe pasive? tu ai nevoie de niste difuzoare auto... toate sunt pasive .
ai loc in usi din fabrica ? posibil iti incap de 13cm sau de 16cm cu inel adaptor .
150 ron ? nu stiu, nu stiu deastea |
|
| Sus |
|
 |
mishutz Pasionat
|
Trimis: Joi Dec 02, 2010 11:51 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Pigoo a scris: | boxe pasive? tu ai nevoie de niste difuzoare auto... toate sunt pasive .
ai loc in usi din fabrica ? posibil iti incap de 13cm sau de 16cm cu inel adaptor .
150 ron ? nu stiu, nu stiu deastea |
Nu te supara, dar nu cred ca ai citit bine. Vreau boxe, nu difuzoare. Adica difuzoare cu incinta. Zic pasive, pentru ca pot arata ca cele de calculator, ce se pun pe birou, dar nu vreau sa aiba buton de volum, amplificare si alimantare pentru 220V. Le amplific cu ajutorul mp3-ului din masina si nu am loc pentru difuzoare, in usa. Nu imi da voie macaraua, geamul cand e coborat, etc. Fiind Doblo cargo, e masina de marfa, nu e prevazuta cu lacas pentru difuzoare, asta in fetele de usa. _________________ un bas clar si tare.. |
|
| Sus |
|
 |
mishutz Pasionat
|
Trimis: Vin Dec 03, 2010 2:29 pm Titlul subiectului: |
|
|
help  _________________ un bas clar si tare.. |
|
| Sus |
|
 |
MM_*8_BUM

Data înscrierii: 08/Ian/2007 Mesaje: 14 Locație: Baia Mare
|
Trimis: Joi Iul 21, 2011 4:34 am Titlul subiectului: |
|
|
| apoi nu stiu, nu stiu deastea |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|