|
|
|
Autor |
Mesaj |
iceteam Priceput

Data înscrierii: 20/Iul/2006 Mesaje: 443 Locație: Constanta
|
Trimis: Mar Mar 27, 2007 10:26 pm Titlul subiectului: |
|
|
eu am avut nmontate pe logan, ca raport pret/ calitate fac toti banii dar mai tarziu o sa simti nevoia de inainte ..si te vei orienta spre sistem, (cel putin asa a fost in cazul meu, le-am vazut acum cateva zile )
deci repet pentru coaxiale ca raport pret/ fac toti banii _________________ without a car..... |
|
Sus |
|
 |
Mickemaus
Data înscrierii: 13/Feb/2007 Mesaje: 13
|
Trimis: Joi Mar 29, 2007 12:36 pm Titlul subiectului: |
|
|
Au dreptate cei ce recomanda sistem pe fata. sunt foarte multe pareri pozitive si cred ca merita sa le iei in calcul. Stiu ca totul depinde pana la urma de bani dar eu unul m-am hotarat sa mai ascult ceva timp cartoanele si hu din stoc si sa se mai stanga niste bani. |
|
Sus |
|
 |
iulian00
Data înscrierii: 24/Dec/2006 Mesaje: 39
|
Trimis: Joi Mar 29, 2007 7:55 pm Titlul subiectului: |
|
|
Si eu am un Logan si am cautat SQ nu SPL cand m-am oprit la sfatul celor de pe forum la DLS R5A pe fata.
Merita fiecare leu si mai mult decat atat...
Acum R5A trebuie amplificate (ceea ce nu am facut deocamdata) pentru a arata ce pot, dar suna EXCELENT si pe player.
Nu iti recomand sa cumperi coaxiale pe fata, cand vei auzi un sistem cat de cat ca marca si model cu tweterele montate la inaltimea urechilor vei regreta.
Daca citesti un pic pe threadul asta vei da si de topicul meu care cred ca te va lamuri mai bine..
"Un client multumit de DLS si Be@loud"  |
|
Sus |
|
 |
razvan911
Data înscrierii: 26/Mar/2007 Mesaje: 16
|
Trimis: Sâm Apr 07, 2007 5:50 pm Titlul subiectului: |
|
|
am cumparat si montat Dls125
supermultumit |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|