Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Boxe pe 13 cm pentru urmatoarea configuratie
Du-te la pagina Anterioară  1, 2

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
iceteam
Priceput

Data înscrierii: 20/Iul/2006
Locație: Constanta

MesajTrimis: Mar Mar 27, 2007 10:26 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu am avut nmontate pe logan, ca raport pret/ calitate fac toti banii dar mai tarziu o sa simti nevoia de inainte ..si te vei orienta spre sistem, (cel putin asa a fost in cazul meu, le-am vazut acum cateva zile Smile )

deci repet pentru coaxiale ca raport pret/ fac toti banii

Mickemaus

Data înscrierii: 13/Feb/2007

MesajTrimis: Joi Mar 29, 2007 12:36 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Au dreptate cei ce recomanda sistem pe fata. sunt foarte multe pareri pozitive si cred ca merita sa le iei in calcul. Stiu ca totul depinde pana la urma de bani dar eu unul m-am hotarat sa mai ascult ceva timp cartoanele si hu din stoc si sa se mai stanga niste bani.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
iulian00

Data înscrierii: 24/Dec/2006

MesajTrimis: Joi Mar 29, 2007 7:55 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Si eu am un Logan si am cautat SQ nu SPL cand m-am oprit la sfatul celor de pe forum la DLS R5A pe fata.
Merita fiecare leu si mai mult decat atat...
Acum R5A trebuie amplificate (ceea ce nu am facut deocamdata) pentru a arata ce pot, dar suna EXCELENT si pe player.
Nu iti recomand sa cumperi coaxiale pe fata, cand vei auzi un sistem cat de cat ca marca si model cu tweterele montate la inaltimea urechilor vei regreta.
Daca citesti un pic pe threadul asta vei da si de topicul meu care cred ca te va lamuri mai bine..
"Un client multumit de DLS si Be@loud" Smile Smile
Sus
razvan911

Data înscrierii: 26/Mar/2007

MesajTrimis: Sâm Apr 07, 2007 5:50 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

am cumparat si montat Dls125

supermultumit
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2
Pagina 2 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum