Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Boxe pe spate Seat Ibiza - rezonanta jalnica

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Diverse

Autor Mesaj
bluestyle

Data înscrierii: 27/Mai/2011
Locație: Brasov

MesajTrimis: Mie Oct 24, 2012 9:22 pm    Titlul subiectului: Boxe pe spate Seat Ibiza - rezonanta jalnica Răspunde cu citat (quote)

Salut. In masina (Ibiza) aveam difuzoare numai pe fata iar de curand am facut rost de 2 difuzoare de ~13cm luate de pe 2 subwoofere identice de vreo 30W, pe care le-am pus pe spate. Masina este coupe, pe spate nu am portiere insa in panourile laterale sunt facute grilajele pentru difuzoare si tweetere. Am tras cablu si am prins difuzoarele direct de panoul "usii" insa constat ca desi difuzoarele sunt mai competente pentru a emite un bass placut, se aud jalnic! De curiozitate am desfacut panoul din fata sa aflu motivul pentru care difuzoarele din fata se aud mult mai bine comparativ cu cele din spate, si am constatat ca difuzoarele nu sunt prinse de panouri, ci direct in portiera. In portiera nu exista alte gauri, creandu-se efectul de incinta inchisa. Din poze veti vedea cum arata treaba in spate.

Intrebarea mea este cum le pot acorda rezonanta difuzoarelor din spate? Ce solutie pot gasi sa creez un fel de incinta pentru ele...?

SAM_3233.JPG
 Description:
 Filesize:  502.73 KB
 Viewed:  355 Time(s)

SAM_3233.JPG

SAM_3235.JPG
 Description:
 Filesize:  768.45 KB
 Viewed:  341 Time(s)

SAM_3235.JPG

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Pigoo
Utilizator pe cale de disparitie
Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 08/Oct/2008
Locație: Constanta

MesajTrimis: Joi Oct 25, 2012 12:30 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ce ai facut tu acolo se cheama "tziganie" iar rezultatele sunt pe masura.
cand te bagi sa modifici un sistem audio mai intai trebuie sa vezi care sunt defectele, pana nu intelegi cum functioneaza un sistem... n-ai cum sa iti dai seama.
deci du-te la cineva care chiar are experienta in montaje de sisteme audio.
in brasov cunosc o singura persoana capabila sa-ti ofere sfaturi: http://forum.4tuning.ro/member.php?u=9042
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Diverse Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum