| |
| Autor |
Mesaj |
dando76
Data înscrierii: 22/Oct/2006 Mesaje: 8
|
Trimis: Dum Oct 22, 2006 6:49 pm Titlul subiectului: Boxe pentru Fiat albea active plus 2006 |
|
|
Salut.Am un fiat albea active plus (2006) si as vrea sa imi pun un player sony GT 200.Masina are cablajul montat (pentru 4 boxe si 2 twitere).Ce tipuri de boxe credeti ca s-ar potrivi (marca, dimensiune).Poate ma scoateti din dilema.Multumesc. _________________ Intotdeauna ai de invatat de la cineva... |
|
| Sus |
|
 |
o&g Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006 Mesaje: 2761 Locație: alba-iulia
|
Trimis: Dum Oct 22, 2006 7:26 pm Titlul subiectului: |
|
|
pai dimensiunea spune-o tu ca la tine e masina...
pot isa percizezi si bugetul pt difuri.
iti place tie asa mult gt 200-le ??? |
|
| Sus |
|
 |
dando76
|
Trimis: Dum Oct 22, 2006 9:07 pm Titlul subiectului: |
|
|
Maine iti spun si dimensiunile boxelor.Ai dreptate, un pioneer deh-30mp cred ca ar fi mai potrivit.Merci. _________________ Intotdeauna ai de invatat de la cineva... |
|
| Sus |
|
 |
dando76
|
Trimis: Dum Oct 22, 2006 9:09 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu ma intereseaza atat de mult puterea pe cat acuratetea sunetului.Bugetul e pe undeva pe la 10 mil. _________________ Intotdeauna ai de invatat de la cineva... |
|
| Sus |
|
 |
o&g Audiofil

|
Trimis: Dum Oct 22, 2006 9:38 pm Titlul subiectului: |
|
|
bine,atunci sa vina dimensiunile  |
|
| Sus |
|
 |
Vladutz Priceput
Data înscrierii: 11/Iul/2006 Mesaje: 493
|
Trimis: Mar Oct 24, 2006 3:29 pm Titlul subiectului: |
|
|
| In ciuda volumului masiv de vanzari obtinut de Fiat Albea in Romania se pare ca nimeni nu stie ce dimensiuni au difuzoarele. Nu am reusit sa gasim date despre dimensiuni nici in bazele noastre de date, nici la colaboratorii nostri, nici pe Internet. Asadar, asteptam un raspuns de la tine privind dimnesiunile difuzoarelor pentru a-ti putea recomanda ceva potrivit. |
|
| Sus |
|
 |
dando76
|
Trimis: Lun Oct 30, 2006 9:17 pm Titlul subiectului: |
|
|
Cred ca pe fata merg de 13 iar pe spate de 16 cm diametru.La suportul de la oglinda sunt locasuri de twetere.Astept cateva indicatii utile de la voi.Multumesc. _________________ Intotdeauna ai de invatat de la cineva... |
|
| Sus |
|
 |
Silviu Priceput
Data înscrierii: 17/Iul/2006 Mesaje: 625
|
|
| Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Mar Oct 31, 2006 5:54 pm Titlul subiectului: |
|
|
Varianta DLS e buna, si MTX e buna dar cred ca a gresit Silviu, cred ca vroia sa zica THS502 si THX653 pentru spate.
Si cu difuzoare Magnat din seria Classic ar fi OK dar cred ca DLS ar fi cea mai buna alegere.
JBL GTO nu poti pentru ca sunt pe 2 ohmi si merg numai pe amplificator iar Infinity Reference sunt mai scumpe. |
|
| Sus |
|
 |
dando76
|
Trimis: Mie Noi 01, 2006 11:12 pm Titlul subiectului: |
|
|
Multumesc pentru raspunsuri.Pot monta sistemul audio la voi fara sa imi afecteze garantia la partea electrica?Daca da, cat ma costa? _________________ Intotdeauna ai de invatat de la cineva... |
|
| Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Joi Noi 02, 2006 1:14 am Titlul subiectului: |
|
|
Pai cum sa afecteze partea electrica? Nu ziceai ca toate firele sunt deja trase?
Si chiar daca nu ar fi fost trase sau daca necesita modificari, astea sunt parte a sistemului audio, nu al sistemului electric.
Noi colaboram cu service-uri autorizate RAR si te asigur ca interventia nu va lasa nici o urma si nici o problema de garantie.
Iti recomand puternic sa apelezi la profesionisti, adica la un service specializat pe car audio... La dealeri habar n-au majoritatea cum sa instaleze un tweeter sau ce e aia filtru.. nu mai zic de statii. am povesti de groaza sa va zic daca vreti. |
|
| Sus |
|
 |
dando76
|
Trimis: Lun Noi 06, 2006 6:50 pm Titlul subiectului: |
|
|
Majoritatea dealerilor sustin sa montez aparatura audio in service-ul propriu pentru a nu-mi pierde garantia.Sunt intr-o mica incurcatura... Oricum, comanda pentru sistem sper sa vina la sfarsitul lui noiembrie, cand vor intra si banii. Merci. _________________ Intotdeauna ai de invatat de la cineva... |
|
| Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006 Mesaje: 2144 Locație: sibiu
|
Trimis: Lun Noi 06, 2006 6:59 pm Titlul subiectului: |
|
|
| stai calm. nimeni nu-ti taie garantia la partea electrica pentru un schimb de difuzoare, chiar si un amplificator, atata timp cat problema care apare nu are legatura cu sistemul audio. ceva de genul asta am patit cu loganul meu la dealer, dar la tabla. am dat 2 gauri in capota portbagajului pe interior, sa montez deschiderea electrica, si m-au amenintat ca pierd garantia la tabla. m-am interesat putin, OPC-ul a zis clar...daca rugina apare in partea ailalta a masinii, ce influenta poate avea o gaura in portbagaj? la fel si la tine. in cazul unui amplificator, daca traseul ptr + e unul bine ales si il protejezi cu o siguranta, nu are ce sa se intample. sau daca se intampla ceva, poti demonstra ca nu are legatura cu amplificatorul sau difuzoarele. |
|
| Sus |
|
 |
dando76
|
Trimis: Lun Noi 06, 2006 8:01 pm Titlul subiectului: |
|
|
Merci.Spune-mi, e vreo diferenta intre Pioneeer mp2800 si mp30 ?( sunet si utilitati). _________________ Intotdeauna ai de invatat de la cineva... |
|
| Sus |
|
 |
o&g Audiofil

|
Trimis: Lun Noi 06, 2006 8:12 pm Titlul subiectului: |
|
|
| 30mp-u are o gramada de reglaje de sunet,2800 nu are atatea. |
|