|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
clipperx
Data înscrierii: 28/Ian/2011 Mesaje: 1
|
Trimis: Vin Ian 28, 2011 1:51 am Titlul subiectului: boxe pentru fiat punto clasic |
|
|
Salut pasionati audio! Sunt nou in aceasta comunitate si vreau sa va salut si tot odata vreau sa va cer ajutorul. Am un Fiat Punto Clasic din 2004 si i-am achizitionat un player LG LCS500UR 4x53w. Citind mai multe materiale am aflat ca de fapt 4x53 nu ar fi puterea reala ci ea sar situa in jur de 4x25w. Eu i-am achizitionat pe fata un set de BLAUPUNKT GTX 132 HP de 40w si pe spate iam montat un set de boxe ovale JBL CS3193 de 70w. Tin sa mentionez ca se aude foarte rau, sunetul e distorsionat, nu am bas deloc, mai pe scurt e un dezastru. Va rog sa ma ajutati cu sfaturi!
Eu personal cred ca boxele sunt prea mari pentru player avand in vedere ca ar avea numai 25w. Va rog sa ma corectati daca gresesc. Amplificare nu sunt dispus sa cumpar momentan din lipsa de fonduri.
Daca se poate va rog sami recomandati niste boxe optime pentru acel player. Nu vreau cine stie ce zgomot dar vreau sa fie decent sa am claritate si un pic de bas. Astept opiniile voastre! |
|
| Sus |
|
 |
keddy_net Priceput
Data înscrierii: 27/Oct/2007 Mesaje: 482 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Lun Ian 31, 2011 11:28 pm Titlul subiectului: |
|
|
daca vrei bas ia-ti subwoofer. playerele sunt foarte modeste pe gama bass. _________________ Alpine CDA 9855r, DLS MS6A, DLS CA12, Dacia SuperNova. |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|