|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
meghitz
Data înscrierii: 03/Apr/2007 Mesaje: 3
|
Trimis: Mar Apr 03, 2007 5:39 pm Titlul subiectului: Boxe pentru Megane 2 si Pioneer P80MP |
|
|
Detin 1 buc megane 2 sedan si 1 buc Pioneer P80MP (60W / 36W RMS). M-ar interesa sa imbunatatesc cat mai mult posibil calitatea sound-ului in masina dar fara a aduce modificari masinii gen decupat, insonorizare, etc si fara a recurge la echipamente gen woofer, statie, etc ... Pe masina se pot pune doar difuzoare pe 13 cm (atat fata cat si spate).
Pe fata, masina are din fabrica difuzoare sistem cu dif de bas in portiera si tweeer in bord. As dori sa-l inlocuiesc tot cu un sistem si am fost sfatuit sa pun un sistem DLS de genul asta: http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/DLS/Sisteme/Classic_C5A/
Pe spate se pot pune difuzoare pe 2 cai si m-am gandit la ceva de genul asta: http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/DLS/Coaxiale/Classic_425/ sau http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/DLS/Coaxiale/Classic_225/
Tinand cont ca as dori sa folosesc aproape de maxim cei 36 W RMS ai playerului iar boxele nu as vrea sa intre in distorisune, intrebarile mele sunt urmatoarele:
Sunt cele mai bune alegeri cele pe care le-am facut?
As putea sa pun un sistem ceva mai puternic pe fata? Daca da, care ar fi acela?
Se merita sa dau aprox 120 ron in plus pt primul sistem de difuzoare de pe spate sau sa-l iau pe al doilea?
Boxele doresc sa mi le montez singur....de cele mai multe ori ma descurc la capitolul mini technicus.
Daca in afara de intrebarile mele imi puteti oferi si alte sfaturi le voi primi cu placere.
Sper ca nu am plictisit...vreau totusi sa investesc niste bani cu folos.
Multumesc anticipat pentru raspunsuri. |
|
| Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006 Mesaje: 2144 Locație: sibiu
|
Trimis: Mar Apr 03, 2007 6:20 pm Titlul subiectului: Re: Boxe pentru Megane 2 si Pioneer P80MP |
|
|
ai facut alegeri bune, dar ai grija la ce tweeter iti trebuie, mai exact dimensiunea locasurilor originale. DLS C5A sunt excelente si pe player, si au tweeter de 20mm. daca la tine incap tweetere de 25mm...pune diferenta si ia PS5A, merg foarte bine si pe player. vezi mai jos ca e un topic despre PS6A la care am atasat un filmulet, in care poti vedea de ce sunt in stare amplificate de player, asta ca sa-ti faci o idee despre seria respectiva de la DLS.
cat despre coaxialele de pe spate, diferentele majore sunt la tipul crossover-elor si la marimea tweeterului (16mm 225 si 20mm 425) cat si la sensibilitatea usor mai mare (datorita tweeter-ului mai mare) de partea lui 425, si mai ales fiind acelasi producator, da, merita diferenta. _________________ ptr intrebari legate de comenzi/stoc
0788.315.434 / 0788.269.156 / 021.569.26.06
NU PE MP |
|
| Sus |
|
 |
Audi_A6 Audiofil
Data înscrierii: 15/Aug/2006 Mesaje: 952 Locație: bucuresti
|
|
| Sus |
|
 |
meghitz
|
Trimis: Mie Apr 04, 2007 3:33 pm Titlul subiectului: |
|
|
multumesc pt raspunsuri
@assus: am masurat tweeter-ul si are 50 mm diagonala...deci inteleg ca se potrivesc alea de la PS5A de 25 mm (diagonala banuiesc )
acum oscilez intre doua optiuni:
varianta 1:
fata DLS PS5A
spate DLS CLASSIC 425
varianta 2:
fata: Focal Access 130A1
spate: Focal Access 130CA1
deci care ar fi? ....preturile nu intra in discutie pt ca sunt destul de apropiate....ma intereseaza doar sa iau varianta cea mai optima care sa mearga cel mai bine pe P80MP-ul meu
Inca o intrebare va rog: de unde pot cumpara niste inele adaptoare sau cine poate sa-mi faca (in afara de Lux Acustica care mi-au dat pret 70 ron pt doua inele ) pt a putea folosi pe spate niste Infinity REF 5012i http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Infinity/REF_5012i/ pe care le am deja si care trebuiesc prinse cu fata difuzorului spre usa? Ma gandesc ca totusi nu se merita sa dau aproape 3 mil intre diferenta de calitate dintre Infinity 5012i si DLS 425 de ex... |
|
| Sus |
|
 |
meghitz
|
Trimis: Joi Apr 05, 2007 7:14 pm Titlul subiectului: |
|
|
nu ma puteti ajuta cu niste sfaturi unde pot confectiona niste adaptoare din MDF?!.... imi atinge membrana de la 5012-uri marginea de fixare a usii....la mine dif-urile de pe spate trebuiesc prinse cu fata iar la Infinity e cam problem cu asta...  |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|