Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Boxe pentru un clarion dxz668RMP

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
xman

Data înscrierii: 28/Dec/2006
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mar Ian 09, 2007 10:57 pm    Titlul subiectului: Boxe pentru un clarion dxz668RMP Răspunde cu citat (quote)

Masina e un ford mondeo cu sistemul audio de fabrica plus un sub gto1204bp amplificat de gto 301.1.
Vreau sa iau acest model de clarion si eventual sa schimb si boxele.
Ce model de boxe imi recomandati in eventualitatea in care nu as vrea sa le amplific(si daca merita sa le schimb)?
Multumesc anticipat
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
xman

MesajTrimis: Mie Ian 10, 2007 12:45 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Cred ca HU-ul o sa fie 768 rmp.
Sus
dgdgaby
Audiofil

Data înscrierii: 06/Dec/2006
Locație: BUCURESTI

MesajTrimis: Mie Ian 10, 2007 2:11 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ce buget ai
am auzit ca dls se aud bine pe clarion
si amplificatorul mi se pare cam micut pt subwoofer
Sus
Audi_A6
Audiofil

Data înscrierii: 15/Aug/2006
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Mie Ian 10, 2007 7:06 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

dgdgaby a scris:
ce buget ai
am auzit ca dls se aud bine pe clarion
si amplificatorul mi se pare cam micut pt subwoofer

numai bombe spui, asa au mai luat altii pe ford dls...ca poate nu m-am conectat eu in ziua aia si a fost unu ca tine pe forum

mergi pe infinity, deoarece dimensiunea este 6x8, nu 5x7, atentie

http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Infinity/REF_6812CF/
astea sunt boxele. mai multe citesti la:
http://www.be-loud.ro/forum/mp3-player-pe-ford-mondeo-help-plizzzz-t1283.html
si la http://www.be-loud.ro/forum/difuzoare-mondeo-t1397.html
Sus
Audi_A6
Audiofil

MesajTrimis: Mie Ian 10, 2007 7:12 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cat despre amplif e bun pt impedante de 2 ohm. ar trbui sa faci schimb cu Shokaliptiku
lui ii trebuie de 2 Very Happy

http://www.be-loud.ro/forum/problema-mare-t1373.html
Sus
xman

MesajTrimis: Mie Ian 10, 2007 7:35 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Multumesc pentru raspunsuri..si inca o intrebare....merita diferenta de bani 778 fata de 668?
Sus
xman

MesajTrimis: Mie Ian 10, 2007 7:44 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Cat despre amplificator initial am vrut gto 75.2 dar nu mai este pe stoc si mi-a fost recomandat 301.1
Sus
Audi_A6
Audiofil

MesajTrimis: Joi Ian 11, 2007 4:03 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu trebuie sa cumperi intotdeauna ce recomanda vanzatorul...sau nu stiai asta cand erai mai mic Very Happy dar poate faci schimb cu cine ti-am zis mai devreme.

la intrebarea pusa de tine...poate te ajuta altcineva.
Sus
fox

Data înscrierii: 15/Noi/2006

MesajTrimis: Joi Ian 11, 2007 10:33 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

xman a scris:
Multumesc pentru raspunsuri..si inca o intrebare....merita diferenta de bani 778 fata de 668?

Diferentele dintre ele sunt convertorul digital/analogic pe 24biti si preout-urile pe 4v. Preout-urile pe voltaj mai mare influenteaza calitatea sunetului in momentul in care ai amplif pe boxe, iar dac-ul de 24biti merita in momentul in care asculti cd-uri audio masterizate bine (originale), pe mp3 nu se simte diferenta. Ideea e ca un player de calitate nu strica niciodata, si eu tot 768 voiam, dar dupa sarbatori ma rezum la 668... Rolling Eyes

In alta ordine de ideei, si eu sunt interesat de 668, am sunat si mi s-a spus ca nu este pe stoc. Ce se aude in legatura cu el? Daca dau o comanda se poate aduce sau tot trebuie sa astept? Multumesc
Sus
xman

MesajTrimis: Vin Ian 12, 2007 12:34 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Avand in vedere ca wooferul e pus pe hu-ul stock si s-a folosit un adaptor ,cele doua finale de unde s-a luat semnalul mai sunt folosite si pentru amplificarea difuzoarelor?
Sus
mihai
Site Admin

Data înscrierii: 27/Iun/2006

MesajTrimis: Vin Ian 12, 2007 6:39 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Da, difuzoarele respecitve canta ca si pana acum. Adaptorul high low are o impedanta de intrare foarte mare si nici nu este simtit de finalii player-ului.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum