|
|
|
Autor |
Mesaj |
MIRCEA-S
Data înscrierii: 01/Feb/2008 Mesaje: 9
|
Trimis: Vin Feb 01, 2008 2:06 am Titlul subiectului: Boxe pt Citroen C3 si KDC-W4537UAY |
|
|
Am cumparat KDC-W4537UAY, si caut Boxe pt Citroen C3.
spec: maximum output power 50Wx4, output power 30Wx4
Pioneer recomanda TS-1785 (204ron, 35w RMS),
eu as alege TS-A171C (269ron, 60w RMS).
Ma gandesc ca pt 65 de ron in plus pot da la
maxim fara sa le stric...gresesc sau sint bani aruncati pe fereastra?
Si mai am o intrebare, ce boxe sa pun pe spate si unde sa le montez???
Si unde sa ma duc in Cluj sa le montez fara sa-mi faca varza masina.
Mersi mult, Mircea. |
|
Sus |
|
 |
ramses862003
Data înscrierii: 15/Ian/2008 Mesaje: 32
|
Trimis: Mie Feb 06, 2008 4:38 pm Titlul subiectului: |
|
|
fi atent...nu stiu de ce buget dispui, dar un prieten de-al meu si-a comandat boxe Hertz, mai precis astea: http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/HERTZ/Sisteme/Dieci_DSK_165/
le-a montat in usile din fata, iar boxele ce erau standard in fata le-a pus in spate....
rezultatul a este ceva incredibil!!! sun fff bine si curat!! (recomandare daca nu vrei sa tai "bucati din masina) si vrei sa pastrezi locasurile din fabrica destinate boxelor! |
|
Sus |
|
 |
MIRCEA-S
Data înscrierii: 01/Feb/2008 Mesaje: 9
|
Trimis: Mie Feb 06, 2008 6:40 pm Titlul subiectului: mersi mult |
|
|
am mai studiat si eu problema si se pare ca DSK165 sunt mai bune daca nu ai amplificare...(ceea ce e si cazul meu, vreau sa le pun direct la player) mersi mult de ajutor, pe unde m-am uitat toata lumea era multumita de HERTZ dsk165, asa ca o sa merg pe HERTZ.
mersi mult. |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|