|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
p_remix
Data înscrierii: 16/Feb/2007 Mesaje: 15
|
Trimis: Vin Feb 16, 2007 3:30 pm Titlul subiectului: Boxe pt. DEH-P5900MP |
|
|
Salut !!...
Sunt nou pe aici si ma bucur ca exista o asemenea cale de a impartasi cu altii din experientele noastre;
Oameni buni, vreau sa ma arunc la un DEH-P5900MP si as vrea o "imperechere" cat mai buna cu niste boxe... pe fata de 13' si pe spate ovale... O sa le pun pe un matizache viteaz.
Cerinte: bas, inalte si voce bine conturata...
Cam mult, nu?? OK, nu ma "injurati", va rog dati-va cu parerea si o sa va pomenesc...
Multumesc mult !!!!... |
|
| Sus |
|
 |
brian Pasionat
Data înscrierii: 05/Sep/2006 Mesaje: 91 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Vin Feb 16, 2007 4:11 pm Titlul subiectului: |
|
|
| zi-ne cam cati bani esti dispus sa investesti |
|
| Sus |
|
 |
p_remix
Data înscrierii: 16/Feb/2007 Mesaje: 15
|
Trimis: Vin Feb 16, 2007 5:48 pm Titlul subiectului: |
|
|
Am uitat sa adaug data trecuta: si pe fata, de 13'. Pe 2 cai, am vazut ca recomandati Clarion sau Pioneer... daca aveti alta propunere, va rog nu ezitati. Din posturile voastre nu reiese foarte clar diferentele de sunet dintre cele doua...
Oricum, ce vreau sa evit si ma tem de moarte de asta este sunetul sters, "ca din galeata"...
Nu vreau putere mare, insa tin f.f. mult la adancimea , profunzimea sunetului. Precizez ca sunt un audiofil cu o oarece ureche muzicala, acasa am un Yamaha + Quadral cu care ma rasfat, si de aceea as dori sa am ceva cat de cat si pe Matiz...
Am vazut ca nu sunt o gaura-n cer preturile, daca voi imi recomandati ceva bun si verificat nu o sa spun "ca exista o limita max. de...".
Pe fosta masina am avut un Clarion 358 si mi-a placut la nebunie; iar acum, dupa ce am citit posturile voastre, m-a convins acest Pioneer; ideea este ca mai pot jongla cu niste reglaje in plus ca la Clarion, tinand cont ca Matizul nu este chiar masina pretabila la o instalatie audio super-performanta, cu atat mai mult cu cat vreau ca boxele sa incapa in locasurile lor... Ati inteles voi.
Si pe spate ceva sa incapa in locasurile lor (10x16)cm.
Banii nu ar fi asa o problema...
Multumesc mult inca o data pentru ideile voastre !!... |
|
| Sus |
|
 |
brian Pasionat
Data înscrierii: 05/Sep/2006 Mesaje: 91 Locație: Bucuresti
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|