Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Boxe pt Kenwood 4537 pe Logan

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
snak3

Data înscrierii: 13/Iul/2007

MesajTrimis: Vin Aug 24, 2007 11:44 am    Titlul subiectului: Boxe pt Kenwood 4537 pe Logan Răspunde cu citat (quote)

Salutare,
Imi cer scuze daca nu am postat unde trebuie.
Numai ce mi-am montat HU din titlu pe Logan. Urmatorul pas este un sistem de boxe pentru fata pentru inceput.

Ce vreau de la sistem ? pai vreau sa se auda clar, sa nu distorsioneze la volume mari si un bas cat mai puternic.
Ca pret, caut ceva in jurul a 200 RON. Dupa ce am citit putin pe forum am ales 2 care s-au incadrat :
1. http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/DLS/Sisteme/Classic_K5/
2. http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Coustic/CS502/

Sunt deschis la orice alte sugestii, cu conditiile sa se incadreze in 200 RON si sa fie de 13 si sa mearga direct pe player fara amp separat.
Daca cineva are detalii mai intime despre vreun sistem si stie sigur ca incap fara modificari in usile de Logan, acel sistem castiga niste puncte in plus.

Mersi mult.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Chivu
Pasionat

Data înscrierii: 21/Mar/2007
Locație: Pitesti

MesajTrimis: Vin Aug 24, 2007 3:26 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

am facut eu azi comanda un sistem coustic de 16,5 cm ............cand o sa le montez pe masina(logan) o sa iti fac un filmulet
Sus
snak3

MesajTrimis: Vin Aug 24, 2007 3:51 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mersi, astept cu interes.
Sus
TheDragon
Pasionat

Data înscrierii: 02/Aug/2007
Locație: Sange de Moldovean aka Galati

MesajTrimis: Vin Aug 24, 2007 7:48 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

uite ca o sa iti dau eu un film cu cousticurile ! http://www.be-loud.ro/forum/download,id,1492.html
Sus
snak3

MesajTrimis: Lun Aug 27, 2007 2:30 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Mersi pt filmuletz. NU se aude prea bine dar e din cauza castilor mele, par OK.

O sa imi iau sistem daca imi iau. Cousticurile astea au si filtre cum am vazut ca au majoritatea sistemelor?

Am mai vazut pe site :
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/SAL/Sisteme_componente_SAL/RFP_13S/ http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Mac_Audio/MP/

In special despre primele... are cineva pareri ? Stiti pe unde as putea sa le ascult ?
Sus
bezz
Audiofil

Data înscrierii: 05/Iun/2007
Locație: on a vibe

MesajTrimis: Lun Aug 27, 2007 3:48 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu se merita nici sal nici mac audio.
dls classic, hertz dieci, focal acces, GZ titanium cam acestea ar fii recomandarile mele...
coustic nu am ascultat dar par sa fii devenit best-buy.

dgdgaby
Audiofil

Data înscrierii: 06/Dec/2006
Locație: BUCURESTI

MesajTrimis: Lun Aug 27, 2007 4:24 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

daca vrei am eu o pereche dls125 la 80ron negociabil daca vrei dam un pm astea pentru spate

eu iti recomand coustic de 16,5 cm
Sus
snak3

MesajTrimis: Lun Aug 27, 2007 5:08 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Bezz, mersi pt sfat, am aruncat un ochi peste ce ai zis dar in afara de DLS-K5 imi cam depasesc bugetul.
Deci DLS-K5 vs Coustic CS-502.

dgdgaby, mersi pt oferta. Am sa ma gandesc si te anunt. Daca am sa iau DLS pe fata, si esti din Buc, cred ca o sa iau pe spate de la tine.

NU pun de 16cm ca nu vreau sa fac NICI o modificare. Ma gandesc sa vand masina in viitor si ar putea da rau la vanzare.
Sus
dgdgaby
Audiofil

Data înscrierii: 06/Dec/2006
Locație: BUCURESTI

MesajTrimis: Lun Aug 27, 2007 5:20 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mergi cu incredere pe coustic de 13cm

sa te anunt de acum ca sa stii eu nu am o masca la un difuzor dar cred ca nu o sati trebuiasca pentru ca le pui pe spate si pui mastile originale de la logan
Sus
Chivu
Pasionat

MesajTrimis: Lun Aug 27, 2007 8:16 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mi-am montat eu azi coustic de 16,5 pe logan.........le-am pus la fel cum a pus asus dif lui(pe placa de PAL de 25x25 si 18mm grosime si cu tweeter-ele la oglinzi) se aud foarte bine.........o sa iti fac maine un filmulet
Sus
snak3

MesajTrimis: Lun Aug 27, 2007 9:32 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Multumesc mult chivu, astept cu interes
Sus
Chivu
Pasionat

MesajTrimis: Mie Aug 29, 2007 12:12 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

filmuletu e facut cu o camera foto......se aude muuuuuuuuult mai clar in realitate(nu distorsioneaza deloc).......inaltele se aud foarte frumos....

MVI_0227_output(1).rar
 Description:

Download
 Filename:  MVI_0227_output(1).rar
 Filesize:  5.96 MB
 Downloaded:  401 Time(s)

Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum