| |
| Autor |
Mesaj |
ionuutzuu Priceput

Data înscrierii: 15/Iul/2013 Mesaje: 558 Locație: Pitesti
|
Trimis: Sâm Mai 17, 2014 1:22 pm Titlul subiectului: |
|
|
Tu vrei defapt sĂŁ iei 2 seturi de boxe?
Ai RCA-uri pe Hu? _________________ Kenwood KMM-361SD / u-Dimension Pro X500.24 Comp / Hollywood CCA 28 / Hertz DSK 165.3 / JBL GTO 938 |
|
| Sus |
|
 |
jupanu
Data înscrierii: 14/Mai/2014 Mesaje: 7
|
Trimis: Sâm Mai 17, 2014 2:07 pm Titlul subiectului: |
|
|
Da, pentru ca atat pe fata cat si pe spate am doua tweetere si doua boxe de joase.
Nu am RCA pe HU-ul original. Este doar mufa auto originala. |
|
| Sus |
|
 |
ionuutzuu Priceput

|
Trimis: Sâm Mai 17, 2014 2:39 pm Titlul subiectului: |
|
|
Atunci depinde cĂąt de bun e cel stock, poate pui difuzoarele degeaba și nu știu cĂąt o sĂŁ-ți convinĂŁ dupĂŁ investiție.
Ca idee ar fi ok acele dls-uri cu tot cu insonorizare dar.... depinde cum le mișcĂŁ cin' le mișcĂŁ. Cred cĂŁ ai vrut sĂŁ pui link de la b6a nu c6a,corect? _________________ Kenwood KMM-361SD / u-Dimension Pro X500.24 Comp / Hollywood CCA 28 / Hertz DSK 165.3 / JBL GTO 938 |
|
| Sus |
|
 |
jupanu
|
Trimis: Sâm Mai 17, 2014 3:09 pm Titlul subiectului: |
|
|
| .... ce model consideri ca ar fi mai bun pentru mine dintre cele doua? M-am gandit ca daca sunt mai scumpe sunt mai bune (b6a versus c6a) |
|
| Sus |
|
 |
ionuutzuu Priceput

|
Trimis: Sâm Mai 17, 2014 6:02 pm Titlul subiectului: |
|
|
Tu chiar vroiai sĂŁ investești 1500 lei pe o mașinĂŁ cu HU stock? Nu se meritĂŁ. c6a necesitĂŁ amplificare, b6a le mai ții și fĂŁrĂŁ deși pe o stație se simte bine diferența.
DupĂŁ cĂąți am vĂŁzut cĂąt se plĂąng de anumite funcții incorporate Ăźn player-ul stock jur cĂŁ mĂŁ bucur cĂŁ am Logan care oricum l-am comandat fĂŁrĂŁ sistem audio. Mașina ta find model mai nou e posibil sĂŁ aibe ceva mai ok deși OEM tot OEM rĂŁmĂąne. SchimbĂŁ difurile dar dacĂŁ și alea se aud prost va trebui neapĂŁrat sĂŁ termini ce ai Ăźnceput altfel ai investit degeaba și cei de la be loud nu accepta returnarea produselor chiar dacĂŁ ești din provincie deși eu știam cĂŁ legea Ăźi cam obligĂŁ. _________________ Kenwood KMM-361SD / u-Dimension Pro X500.24 Comp / Hollywood CCA 28 / Hertz DSK 165.3 / JBL GTO 938
Ultima modificare efectuată de către ionuutzuu la Sâm Mai 17, 2014 9:08 pm, modificat de 1 dată în total |
|
| Sus |
|
 |
jupanu
|
Trimis: Sâm Mai 17, 2014 8:05 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Da, este un risc pe care trebuie sa mi-l asum. In afara de b6a de la DLS, ce alte difuzoare de calitate mi-ai putea recomanda? Ce parere ai de HERTZ, seria Dieci? |
|
| Sus |
|
 |
ionuutzuu Priceput

|
Trimis: Sâm Mai 17, 2014 9:08 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu prea am cum sa-ti recomand ca nu am experienta mare in domeniu, DLS-urile le recomanda multi care au mai ascultat pe ici pe colo, Hertz le detin eu, sunt putin stridente pe inalte (dar conteaza foarte mult genul muzicii ascultate) si nu au foarte mult bass desi asta depinde de la masina la masina. _________________ Kenwood KMM-361SD / u-Dimension Pro X500.24 Comp / Hollywood CCA 28 / Hertz DSK 165.3 / JBL GTO 938 |
|
| Sus |
|
 |
jupanu
|
Trimis: Sâm Mai 17, 2014 9:33 pm Titlul subiectului: |
|
|
| OK, multumesc. Mai sap si poate gasesc pe cineva cu noul C4 si cu upgrade la difuzoare ... pe HU original. .... |
|
| Sus |
|
 |
mateyon Priceput
Data înscrierii: 02/Mar/2014 Mesaje: 211
|
Trimis: Sâm Mai 17, 2014 11:14 pm Titlul subiectului: |
|
|
Uita-te intai la difuzoarele tale stock si vezi ce-ti inspira. Asa o sa-ti dai seama ce poate playerul tau. Daca sunt cartoane ieftine, playerul tau este slab si atunci sa stii ca investitia ta nu se va opri la difuzoare.
Nu sunt expert, dar difuzoarele DLS pe care vrei sa le achizitionezi sunt o palarie prea mare.
Hertz-urile se incadreaza mai bine datorita sensibilitatii mai mari, dar nu stiu daca vor multumi pretentiile tale.
Discutia s-ar schimba radical daca te-ai orienta catre un amplificator decent, sh gasesti si cu 150 de lei. |
|
| Sus |
|
 |
ionuutzuu Priceput

|
Trimis: Sâm Mai 17, 2014 11:39 pm Titlul subiectului: |
|
|
Și și-l conecteazĂŁ Ăźn..... ))
Omul a spus clar cĂŁ nu vrea HU schimbat deci nu e loc de amplificare. Bine cĂŁ face insonorizare mĂŁcar. _________________ Kenwood KMM-361SD / u-Dimension Pro X500.24 Comp / Hollywood CCA 28 / Hertz DSK 165.3 / JBL GTO 938 |
|
| Sus |
|
 |
mateyon Priceput
Data înscrierii: 02/Mar/2014 Mesaje: 211
|
Trimis: Dum Mai 18, 2014 9:51 am Titlul subiectului: |
|
|
| Pune filtru high level sau poate are amplificatorul intrare high. |
|
| Sus |
|
 |
ionuutzuu Priceput

|
Trimis: Dum Mai 18, 2014 10:21 am Titlul subiectului: |
|
|
Asta e o instalatie in bataie de joc, decat cu prastie d-aia de filtru mai bine lasi totul asa cum e ca s-ar putea sa ai o surpriza si sa se auda chiar mai prost si nu cred ca ar conveni la nimeni sa dea din lac in put, se potriveste de minune expresia in situatia data.
Demonteaza boxele sau intereseaza-te pe net si afla marca boxelor si o serie, te vei putea ghida oarecum cu informatia asta.
Am recitit motivul pt. care nu vrei sa inlocuiesti player-ul stock si pot sa-ti spun ca nu stiu cum sta treaba cu informatiile de la calculator dar cu comenzile de pe volan sigur poti rezolva cu un adaptor. Daca informatiile calculatorului sunt adisate sus pe bord nu ar trebui sa aibe legatura cu player-ul ca e schimbat sau nu, daca sunt afisate in consola centrala atunci ramane sa te mai interesezi.
Oricum concluzia a mai tras-o si altcineva pe alt thread in privinta player-ului, dupa ce l-a schimbat a avut o mica revelatie. Degeaba ai tobe daca nu stii sa canti. _________________ Kenwood KMM-361SD / u-Dimension Pro X500.24 Comp / Hollywood CCA 28 / Hertz DSK 165.3 / JBL GTO 938 |
|
| Sus |
|
 |
|