| |
| Autor |
Mesaj |
aliosha
Data înscrierii: 29/Sep/2006 Mesaje: 32
|
|
| Sus |
|
 |
baubau Audiofil

Data înscrierii: 12/Noi/2006 Mesaje: 1155 Locație: timisoara
|
Trimis: Sâm Dec 23, 2006 11:41 am Titlul subiectului: |
|
|
| daca izolezi bine usile o sa ai mult bas si nu vei mai simti nevoia unui subwoofer.
|
|
| Sus |
|
 |
Audi_A6 Audiofil
Data înscrierii: 15/Aug/2006 Mesaje: 952 Locație: bucuresti
|
Trimis: Sâm Dec 23, 2006 9:37 pm Titlul subiectului: |
|
|
HU nu e bun pt ce vrei tu deoarece are doar un pre-out!!
amplificatorul e perfect pt ce vrei tu, dar sa nu uiti sa activezi HPF si il lasi la 40hz.
mai bine ia-l pe asta: http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/SONY/CDX-GT300/
ai iesire independenta pt fiecare canal in parte, +reglaje separate pt volum subwoofer, asta cu siguranta iti va surade cand vei avea si un sub in portbagaj, si o sa-l reglezi cum vrei tu, fara sa mai intri in portbagaj, ce zici? eu zic ca merita!!
si inca ceva: intrare auxiliara pt iPod sau de ce nu, orice vrei tu sa mai conectezi.
bafta!
|
|
| Sus |
|
 |
m.technik Pasionat

Data înscrierii: 21/Iul/2006 Mesaje: 100
|
|
| Sus |
|
 |
Silviu Priceput
Data înscrierii: 17/Iul/2006 Mesaje: 625
|
Trimis: Dum Dec 24, 2006 1:05 am Titlul subiectului: |
|
|
Daca ai deja player-ul devinedificila instalarea a 4 canale + 1 subwoofer. Alpine-ul respectiv are acel RCA destinat unui subwoofer. De preferat ar fi fost sa ai un player cu 3 RCA-uri (1 fata 1 spate 1 sub).
Daca nu exista cale de intoarcere se poate aplica un spliter RCA, dar o sa pierzi din start controlul individual din player al canalelor.
Ar mai fi solutia unor adaptoare high-low, desi nu stiu cat de calitativ va fi sunetul dupa ce trece prin ele (sa ma contrazica cei care folosesc asa ceva !!).
Nu Sony !!
|
|
| Sus |
|
 |
Audi_A6 Audiofil
|
Trimis: Dum Dec 24, 2006 2:05 am Titlul subiectului: |
|
|
| eu nu ma mai BAG!
|
|
| Sus |
|
 |
Silviu Priceput
Data înscrierii: 17/Iul/2006 Mesaje: 625
|
Trimis: Dum Dec 24, 2006 11:53 am Titlul subiectului: |
|
|
Audi_A6, ai su tu dreptate, nu zic nu. Player-ele Sony sunt mai slabe decat Pioneer sau Clarion la sunet daca sunt conectate difuzoarele direct la ele. Din cate stiu, in cazul in care sunt folosite iesirile RCA diferentele dintre playere sunt minimale.
Asa ca .... Sarbatori fericite !!!
|
|
| Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Dum Dec 24, 2006 1:02 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu mai recomandati alte playere, aliosha tocmai si-a luat acel player.
Se poate amplifica totul si cu un singur preout si 2 perechi de adaptoare RCA Y.
Mult mai bine asa decat cu adaptoare high low.
Vei pierde reglajul de volum pe woofer (care oricum nu te intereseaza) si fader-ul dar odata facute reglajele din statii n-ar trebui sa ai nevoie prea mult de ele.
Alte variante de statie sunt Blaupunkt GTA 475 si Magnat The Rock 6000 pentru bugete mai mici sau JBL GTO 4060 pentru o calitate ceva mai buna. Insonorizarea usilor va ajuta mult la extinderea raspunsului difuzoarelor in zona frecventelor joase. Chiar si asa vor suna mai bine decat cele originale dar numai amplificate si cu usile facute vei fi multumit de bass.
|
|
| Sus |
|
 |
Audi_A6 Audiofil
|
Trimis: Dum Dec 24, 2006 9:08 pm Titlul subiectului: |
|
|
aliosa, eu as merge pe magnat, deoarece are mai multa putere in 4 ohm, exact ca se va auzii foarte clar si cu bass-ul e simplu, o sa se auda mai bine dc izolezi portierele..
ai grija sa nu dai in boxe din prima, trebuie sa le lasi putin sa se mai lase membrana, si atunci vei auzii si mai mult bass. cam o saptamana sa nu dai f tare in ele.
|
|
| Sus |
|
 |
aliosha
|
Trimis: Sâm Ian 27, 2007 9:32 pm Titlul subiectului: re:insnorizare |
|
|
apropo uite portiera de la seat leon si dupa cum pare nu e asa aerisita. cam ce kit de insonorizare mi-ar trebui?
| Description: |
|
| Filesize: |
880.79 KB |
| Viewed: |
412 Time(s) |

|
|
|
| Sus |
|
 |
Audi_A6 Audiofil
|
Trimis: Sâm Ian 27, 2007 9:59 pm Titlul subiectului: |
|
|
salut. ca sa antifonezi trebuie sa desfaci plasticul negru care tine tot pe acolo din cate vad eu, ei sa aplici pe verso folia insonorizanta. iti mai trebuie folie si pt tabla portierelor pe interior, asta ca sa nu se auda ca o oala din afara. sau mai bine zis sa diminuezi efectul de "oala".
pana la urma vad ca ai mers pe dls
|
|
| Sus |
|
 |
yanq
Data înscrierii: 11/Noi/2006 Mesaje: 14
|
Trimis: Sâm Ian 27, 2007 10:44 pm Titlul subiectului: |
|
|
...daca antifoneaza direct pe aceasta suprafata e vreo problema?
Din cate am vazut pe http://www.dynamat.com/technical_installation_door_kit_install.html
..folia se aplica pe exterior.....nu pe verso......optional pentru "pretentiosi" ar fi sa mai aplice o bucata pe interiorul portierei...
|
|
| Sus |
|
 |
mihai Site Admin
|
Trimis: Dum Ian 28, 2007 3:57 am Titlul subiectului: |
|
|
Te rog citeste cu atentie posturile inainte de a raspunde.
Player-ul este deja cumparat si instalat pe masina.
|
|
| Sus |
|
 |
mihai Site Admin
|
Trimis: Dum Ian 28, 2007 3:58 am Titlul subiectului: |
|
|
Te rog citeste cu atentie posturile inainte de a raspunde.
Player-ul este deja cumparat si instalat pe masina.
|
|
| Sus |
|
 |
aliosha
|
Trimis: Lun Ian 29, 2007 1:49 pm Titlul subiectului: re |
|
|
| Audi_A6 a scris: | salut. ca sa antifonezi trebuie sa desfaci plasticul negru care tine tot pe acolo din cate vad eu, ei sa aplici pe verso folia insonorizanta. iti mai trebuie folie si pt tabla portierelor pe interior, asta ca sa nu se auda ca o oala din afara. sau mai bine zis sa diminuezi efectul de "oala".
pana la urma vad ca ai mers pe dls  |
nu am mers pe dls e poza de la alta masina.
eu am infinity referance 6510cs
o sa-i fac insonorizare la usa da sa fie profesionosta .cat de cat acolo sa nu fie oala.ce kit de insonorizare trei sa iau ?
|
|
| Sus |
|
 |
|