Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Boxe Seat Leon - Help plzz!!

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
aliosha

Data înscrierii: 29/Sep/2006

MesajTrimis: Sâm Dec 23, 2006 1:53 am    Titlul subiectului: Boxe Seat Leon - Help plzz!! Răspunde cu citat (quote)

Salut ! Am un seat leon si vreau sa-mi pun neste boxe care sa se auda mai bine decat cele din fabrica care se aud destul d bine .Boxele care sunt din fabrica su siteme de care se aud binisor au si bas si se aud si clar cu toate astea vreau sa se auda si mai bine.
Mi-am lua cd-playerul asta:
http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/ALPINE/CDE-9846R_-_9846RM/

si pe fata le-am inlocuit cu sistemele astea:
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare/Infinity/REF_6510cs/

pe spate o sa-mi pun la fel

si o sa-mi iau iau amplificatoru asta:
http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare/MAGNAT/The_Rock/Rock_8000/

problema care este k nu pot sa-mi pun subwoofar in portbagaj si vreau sa stiu daca o sa se auda destul d bine da sa aiba si bas macar cat astea din fabrica?
multumesc anticipat
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
baubau
Audiofil

Data înscrierii: 12/Noi/2006
Locație: timisoara

MesajTrimis: Sâm Dec 23, 2006 11:41 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

daca izolezi bine usile o sa ai mult bas si nu vei mai simti nevoia unui subwoofer.
Sus
Audi_A6
Audiofil

Data înscrierii: 15/Aug/2006
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Sâm Dec 23, 2006 9:37 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

HU nu e bun pt ce vrei tu deoarece are doar un pre-out!!

amplificatorul e perfect pt ce vrei tu, dar sa nu uiti sa activezi HPF si il lasi la 40hz.

mai bine ia-l pe asta: http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/SONY/CDX-GT300/

ai iesire independenta pt fiecare canal in parte, +reglaje separate pt volum subwoofer, asta cu siguranta iti va surade cand vei avea si un sub in portbagaj, si o sa-l reglezi cum vrei tu, fara sa mai intri in portbagaj, ce zici? eu zic ca merita!!

si inca ceva: intrare auxiliara pt iPod sau de ce nu, orice vrei tu sa mai conectezi.

bafta!
Sus
m.technik
Pasionat

Data înscrierii: 21/Iul/2006

MesajTrimis: Dum Dec 24, 2006 12:44 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Cum iti trebuie cu 2 iesiri RCA, mai bine asta http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/Pioneer/DEH-30MP/
decat SONY. Nu se compara Sony cu Pioneer la calitatea sunetului.
Sus
Silviu
Priceput

Data înscrierii: 17/Iul/2006

MesajTrimis: Dum Dec 24, 2006 1:05 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Daca ai deja player-ul devinedificila instalarea a 4 canale + 1 subwoofer. Alpine-ul respectiv are acel RCA destinat unui subwoofer. De preferat ar fi fost sa ai un player cu 3 RCA-uri (1 fata 1 spate 1 sub).
Daca nu exista cale de intoarcere se poate aplica un spliter RCA, dar o sa pierzi din start controlul individual din player al canalelor.
Ar mai fi solutia unor adaptoare high-low, desi nu stiu cat de calitativ va fi sunetul dupa ce trece prin ele (sa ma contrazica cei care folosesc asa ceva !!).

Nu Sony !!
Sus
Audi_A6
Audiofil

MesajTrimis: Dum Dec 24, 2006 2:05 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu nu ma mai BAG!
Sus
Silviu
Priceput

Data înscrierii: 17/Iul/2006

MesajTrimis: Dum Dec 24, 2006 11:53 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Audi_A6, ai su tu dreptate, nu zic nu. Player-ele Sony sunt mai slabe decat Pioneer sau Clarion la sunet daca sunt conectate difuzoarele direct la ele. Din cate stiu, in cazul in care sunt folosite iesirile RCA diferentele dintre playere sunt minimale.

Asa ca .... Sarbatori fericite !!!
Sus
mihai
Site Admin

Data înscrierii: 27/Iun/2006

MesajTrimis: Dum Dec 24, 2006 1:02 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu mai recomandati alte playere, aliosha tocmai si-a luat acel player.
Se poate amplifica totul si cu un singur preout si 2 perechi de adaptoare RCA Y.
Mult mai bine asa decat cu adaptoare high low.
Vei pierde reglajul de volum pe woofer (care oricum nu te intereseaza) si fader-ul dar odata facute reglajele din statii n-ar trebui sa ai nevoie prea mult de ele.
Alte variante de statie sunt Blaupunkt GTA 475 si Magnat The Rock 6000 pentru bugete mai mici sau JBL GTO 4060 pentru o calitate ceva mai buna. Insonorizarea usilor va ajuta mult la extinderea raspunsului difuzoarelor in zona frecventelor joase. Chiar si asa vor suna mai bine decat cele originale dar numai amplificate si cu usile facute vei fi multumit de bass.
Sus
Audi_A6
Audiofil

MesajTrimis: Dum Dec 24, 2006 9:08 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

aliosa, eu as merge pe magnat, deoarece are mai multa putere in 4 ohm, exact ca se va auzii foarte clar si cu bass-ul e simplu, o sa se auda mai bine dc izolezi portierele..

ai grija sa nu dai in boxe din prima, trebuie sa le lasi putin sa se mai lase membrana, si atunci vei auzii si mai mult bass. cam o saptamana sa nu dai f tare in ele.
Sus
aliosha

MesajTrimis: Sâm Ian 27, 2007 9:32 pm    Titlul subiectului: re:insnorizare Răspunde cu citat (quote)

apropo uite portiera de la seat leon si dupa cum pare nu e asa aerisita. cam ce kit de insonorizare mi-ar trebui?

dsc04080_645.jpg
 Description:
 Filesize:  880.79 KB
 Viewed:  412 Time(s)

dsc04080_645.jpg

Sus
Audi_A6
Audiofil

MesajTrimis: Sâm Ian 27, 2007 9:59 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

salut. ca sa antifonezi trebuie sa desfaci plasticul negru care tine tot pe acolo din cate vad eu, ei sa aplici pe verso folia insonorizanta. iti mai trebuie folie si pt tabla portierelor pe interior, asta ca sa nu se auda ca o oala din afara. sau mai bine zis sa diminuezi efectul de "oala".

pana la urma vad ca ai mers pe dls Cool
Sus
yanq

Data înscrierii: 11/Noi/2006

MesajTrimis: Sâm Ian 27, 2007 10:44 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

...daca antifoneaza direct pe aceasta suprafata e vreo problema?
Din cate am vazut pe http://www.dynamat.com/technical_installation_door_kit_install.html

..folia se aplica pe exterior.....nu pe verso......optional pentru "pretentiosi" ar fi sa mai aplice o bucata pe interiorul portierei...
Sus
mihai
Site Admin

MesajTrimis: Dum Ian 28, 2007 3:57 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Audi_A6 a scris:
HU nu e bun pt ce vrei tu deoarece are doar un pre-out!!
amplificatorul e perfect pt ce vrei tu, dar sa nu uiti sa activezi HPF si il lasi la 40hz.
mai bine ia-l pe asta: http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/SONY/CDX-GT300/

Te rog citeste cu atentie posturile inainte de a raspunde.
Player-ul este deja cumparat si instalat pe masina.
Sus
mihai
Site Admin

MesajTrimis: Dum Ian 28, 2007 3:58 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

m.technik a scris:
Cum iti trebuie cu 2 iesiri RCA, mai bine asta http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/Pioneer/DEH-30MP/
decat SONY. Nu se compara Sony cu Pioneer la calitatea sunetului.

Te rog citeste cu atentie posturile inainte de a raspunde.
Player-ul este deja cumparat si instalat pe masina.
Sus
aliosha

MesajTrimis: Lun Ian 29, 2007 1:49 pm    Titlul subiectului: re Răspunde cu citat (quote)

Audi_A6 a scris:
salut. ca sa antifonezi trebuie sa desfaci plasticul negru care tine tot pe acolo din cate vad eu, ei sa aplici pe verso folia insonorizanta. iti mai trebuie folie si pt tabla portierelor pe interior, asta ca sa nu se auda ca o oala din afara. sau mai bine zis sa diminuezi efectul de "oala".

pana la urma vad ca ai mers pe dls Cool

nu am mers pe dls e poza de la alta masina.
eu am infinity referance 6510cs Shocked

o sa-i fac insonorizare la usa da sa fie profesionosta .cat de cat acolo sa nu fie oala.ce kit de insonorizare trei sa iau ?
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum