Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Boxe Skoda Octavia Tour (model 2003)
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
VanIIa
Audiofil

Data înscrierii: 25/Oct/2014
Locație: Pitesti

MesajTrimis: Sâm Iun 20, 2015 2:51 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Daca nu le amplifici orienteaza-te spre altceva. Boxele astea exceleaza pe medii/inalte. Au nevoie de putere ca sa cante bine.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
cristy_syn

Data înscrierii: 20/Iun/2015
Locație: DOROHOI

MesajTrimis: Sâm Iun 20, 2015 9:25 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

..desi cred k ar intra mai bn http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare-auto/HERTZ/Dieci/Dieci-DSK-165.3/ ..au aceeasi adancime de montaj !
Sus
VanIIa
Audiofil

MesajTrimis: Sâm Iun 20, 2015 10:14 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Alea le am eu și dacĂŁ nu le amplifici nu au un bass prea puternic.
Sus
cristy_syn

MesajTrimis: Dum Iun 21, 2015 6:01 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

..dar varianta asta cu http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare-auto/HELIX/Blue/B-62C/ si inele distantiere de montaj http://www.be-loud.ro/produse/Integrare-OEM/Skoda/Inele-Octavia-49-310/ ar merge mai bn?? ..nu vreau decat un bas asemanator cum se aude la un golf 4 , cu boxele originale ....ce zici , varianta de mai sus ar fi mai potrivita ???
Sus
VanIIa
Audiofil

MesajTrimis: Lun Iun 22, 2015 2:27 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Seria blue sunt slabe.

NeapĂŁrat inele din mdf, nu plastic!
Sus
cristy_syn

MesajTrimis: Lun Iun 22, 2015 8:45 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

..o recomandare atunci??
Sus
VanIIa
Audiofil

MesajTrimis: Lun Iun 22, 2015 11:26 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Hertz HSK 165XL.4
Sus
alecspc
Audiofil

Data înscrierii: 14/Noi/2013

MesajTrimis: Lun Iun 22, 2015 12:02 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

tu faci misto de el?

intrebai cateva posturi in spate daca e necesara insonorizarea. da ..e f necesara pt ceva bass.. de asta ai nevoie..jumate de pachet ajunge pt usile fata. despre cum se aplica.. cauti pe google, oricum e simplu. http://www.be-loud.ro/produse/Accesorii-instalare/Insonorizare/Standartplast/STP-Anticor-Light/

iar ca dif-uri eu mi-am luat asa ceva, am insonorizat portierele..si sincer sunt extrem de multumit de bass.. http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare-auto/Focal/Auditor/R-165S2/

acu nu zic sa0ti cumperi si tu la fel..dar asta mi-am luat eu..si sunt f multumit de sunet. poate te ajuta parerea mea

VanIIa
Audiofil

MesajTrimis: Lun Iun 22, 2015 12:56 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu fac misto, dar atata timp cat n-a pus un buget (sau nu-l vad eu) se poate recomanda orice Very Happy
Sus
cristy_syn

MesajTrimis: Lun Iun 22, 2015 5:29 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

..merci mult alecspc ..cred k e o combinatie buna ..tu le.ai pus tot pe octavia tour?? ..si daca da, ce inele distantiere ai folosit?? ...dif. recomandate de tn sunt acu la oferta ..cred k o sa merg pe recomandarea ta
Sus
alecspc
Audiofil

MesajTrimis: Lun Iun 22, 2015 9:50 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu le.am pus pe chevy aveo..am folosit distantiere din mdf facute de adrian de la 'custom car garage'. Ai nr in semnatura mea..sau cumpara de unde crezi de cuviinta dar mdf sa fie sau cel putin pal..sau fa.le singur. Nu e greu.. ai nevoie de o foaie de pal din dedeman ..e 9lei..si un soricel de taiat. Nu uita de stp..face toti banii
cristy_syn

MesajTrimis: Mar Iun 23, 2015 8:25 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

....am inteles ..dau comanda si ma apuc de treaba ...merci pentru recomandare ..bafta !!!
Sus
alecspc
Audiofil

MesajTrimis: Mar Iun 23, 2015 9:33 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Cu placere.spor la treba si te asteptam si cu o parere la final.
cristy_syn

MesajTrimis: Mie Iun 24, 2015 11:04 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

..cu siguranta
Sus
cristy_syn

MesajTrimis: Joi Iul 02, 2015 7:03 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

salutare
..am insonorizat portierele ..foarte bn, pe partea exterioara a portierei , am dat jos macaraua la geam, in fine insonorizarea e stas ..dar ...din pacate am ascultat recomandarea baiatului da la "Be loud" care zicea ca la Octavia Tour trebuie difuzoare slim, datorita spatiului mic din zona boxei .si am luat http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare-auto/HERTZ/Dieci/DSK-170.3/ ( ...vina e a mea, nu acuz pe nimeni )
..fratior, se aud mai rau ca cele ale masinii, care si asa erau f slabe ..cum trec de 20 la volum, caraie de rup, in situatia in care potentiometru merge pana la 40. ..ca player am un mp3 Panasonic 4*50 ..nu stiu care ar putea fi problema ..sa nu le fi legat bn? desi nu cred. ...trebuia sa te fi ascultat alecspc si sa iau http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare-auto/Focal/Auditor/R-165S2/ de.acu nu stiu ce.as mai putea face Sad
..a mai luat cineva boxele luate de mn, asa se aud ..sau am gresit eu cu ceva? ..dar cu portierele insonorizate si sa se auda mai rau decat cu boxele masinii, la asta nu m.as fi asteptat. ..daca aveti idee ce as putea face pentru remedierea situatiei, astept recomandari
....multumesc anticipat !!!
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3  Următoare
Pagina 2 din 3

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum