Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Boxe solenza
Du-te la pagina Anterioară  1, 2

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
Zamora

Data înscrierii: 27/Feb/2007

MesajTrimis: Mar Feb 27, 2007 6:13 pm    Titlul subiectului: Pentru Matiz care are aceeasi masura pt lacasul boxelor Răspunde cu citat (quote)

OK...se da un Matizel...si un sistem audio JVC model KD-S891R, 4 x 45 watts max/4 x 22 watts RMS ce imi recomandati sa se potriveasca in lacasul lor???Dintre --> http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Ground_Zero/Coaxiale/GZRF_46X/
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/BLAUPUNKT/GTx_462/

cam care ar fi mai bun? sau ce alte alternative am, alte modele la aceeasi masura care s-ar potrivi la sistem si sa se auda rezonabil...fara sa mai perforez partea din spate
Smile

AdySoLenZa
Priceput

Data înscrierii: 24/Sep/2006
Locație: Micul Paris...

MesajTrimis: Mar Feb 27, 2007 6:57 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu te baga peste topicul altuia!!!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Zamora

Data înscrierii: 27/Feb/2007

MesajTrimis: Mar Feb 27, 2007 7:05 pm    Titlul subiectului: Scuze, dar... Răspunde cu citat (quote)

Cele 2 modele de boxe de care am intrebat au fost recomandate si mai sus, de catre Asus, iar prin coincidenta masura lacasului de boxe de la Solenza este acelasi cu cel de la Matiz...asa ca poate trebuia sa mint si sa zic ca "am si eu solenza si nu stiu ce sa pun pe spate" sau sa intreb direct care din cele 2 sisteme e mai bun...intre timp am aflat ca GTx- urile sunt OK ... nu voi mai posta pe acest topic daca sunt intampinat cu asa multa "caldura" . Puteai macar sa ma sfatuiesti in legatura cu ce am intrebat...dar am uitat ca sunt in Romania...scuze!

Va salut cu respect!

NIX
Pasionat

Data înscrierii: 15/Ian/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mar Feb 27, 2007 10:09 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pai aceleasi difuzoare s-ar putea sa se auda diferit in matiz fata de solenza. Dupa aia te superi ca ti-a recomandat lumea prostii aici, pe forum Razz
AzazeL!
Pasionat

Data înscrierii: 03/Iun/2007

MesajTrimis: Sâm Iun 16, 2007 2:07 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

stati putin .....deci in spate la solenza nu pot pune dif de 6x9 sau ce ? ca multi zic ca nu incap Question Question Question
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006
Locație: sibiu

MesajTrimis: Sâm Iun 16, 2007 9:28 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

daca le pui in locasurile originale, bineinteles ca nu le poti pune. daca decupezi placa din spate, le poti pune.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
AzazeL!
Pasionat

Data înscrierii: 03/Iun/2007

MesajTrimis: Sâm Iun 16, 2007 12:30 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

aaaa asa da Smile .....ma speriasem Razz
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2
Pagina 2 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum