|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
Kllaus
Data înscrierii: 06/Apr/2011 Mesaje: 11
|
Trimis: Mie Apr 27, 2011 3:51 pm Titlul subiectului: Boxe spate logan. |
|
|
Am urmatorul cd player Alpine http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/ALPINE/CDE-120RR/
Am cumparat niste boxe Mac Audio http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Mac_Audio/Pro_Flat/PF_16.2/
HU-ul in cauza nici nu poate sa le miste..deci se aude exact ca la telefonul mobil..am discutat cu baietii de la be-loud si am ajuns la concluzia ca imi trebuie amplificator pentru ele..ceea ce cu siguranta voi cumpara insa cum bugetul nu permite momentan o sa iau boxele si o sa le deomntez si le tin frumos pana pe la vara cand sper sa pot face ceva modificari serioase la sistemul audio.
Acum rugamintea mea este sa imi recomandati niste boxe coaxiale pentru spate de 16,5 pe care player-ul meu alpine 4x50w(defapt 18 reali) sa le poate duca si sa se auda bine adica sa aiba bass in principiu, nu cer marea cu sarea si stiu ca daca vreau bass imi trebuie SW dar am auzit destule boxe pe la prieteni care se aud super ok si nu au amplificatoare nu au nimica, si cum nu ma pricep asa vin va cer voua sfatul in alegerea a 2 boxe zdravene pentru player-ul meu mentionat mai sus.Va multumesc si astept cu nerabdare un raspuns. |
|
| Sus |
|
 |
costy_suceava Audiofil

Data înscrierii: 15/Oct/2009 Mesaje: 943 Locație: suceava
|
Trimis: Mie Apr 27, 2011 4:49 pm Titlul subiectului: |
|
|
pastreaza astea pt spate si ia sistem pe fata tw+mb + un amp cu 4 iesiri _________________ alpine 9884R+( ZRX1000.4 +2( SPL-HD25T+Ciare CM200 Spl) +( 2 x Spl Dynamics SPL300D2 + s2000d) |
|
| Sus |
|
 |
robbysubwoofer
Data înscrierii: 11/Apr/2011 Mesaje: 4
|
Trimis: Joi Apr 28, 2011 2:33 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Mac_Audio/Pro_Flat/PF_16.2/ in primul rand sunt pt spatit cu adancime mica , nu cred ca o sa scoata bass sau sa se miste mult ,tu ai volum mare la portbagaj , da se aud bine dar intr-o incita mica asa sunt ca in aer liber , vrei bass puneti ovale pe spate eu am de 20 cm rotunde si tot nu fac fata la volumul portbagajului |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|