| |
| Autor |
Mesaj |
raz_bus
Data înscrierii: 15/Aug/2007 Mesaje: 3
|
Trimis: Mie Aug 15, 2007 4:24 pm Titlul subiectului: boxe spate logan |
|
|
Salut.Tocmai mi-am luat un HU Alpine 9870RM, care pot spune ca se aude ok pe boxele stock de logan pt pretentiile mele.Vreau totusi sa schimb boxele pe spate , cu unele de 16.5 , cineva mi-a recomandat DLS si anume http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/DLS/Coaxiale/Classic_226/
ce parere aveti de aceste boxe? sau daca aveti alte recomandari
Multumesc. |
|
| Sus |
|
 |
niq Audiofil

Data înscrierii: 30/Ian/2007 Mesaje: 907 Locație: in masina, inconjurat de boxe...
|
Trimis: Mie Aug 15, 2007 5:01 pm Titlul subiectului: |
|
|
eu ti-as recomanda sa le schimbi pe cele din fatza, ca daca le schimbi pe cele din spate, nu o sa simti diferenta. mai bine pui niste sisteme pe fatza, chiar si de 13 cm, daca nu de 16,5 si vei fi mult mai multumit  _________________ vand nokia 6500 classic negru si Samsung Star alb... si nokia 1208 negru... si acvariu  |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|