Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

boxe spate matiz
Du-te la pagina Anterioară  1, 2

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
dgdgaby
Audiofil

Data înscrierii: 06/Dec/2006
Locație: BUCURESTI

MesajTrimis: Dum Mar 11, 2007 2:13 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

dar mai bine pui difuzoare pe fata deocamdata ca tu esti sofer nu?

uite unele bune dar mai trebuie ceva bani http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Coustic/CS502/

p.s. mai bine pui istem pe fata si nu pui pe spate nimic deocamdata o sa ai un sunet de calitate
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
mihai
Site Admin

Data înscrierii: 27/Iun/2006

MesajTrimis: Dum Mar 11, 2007 4:14 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

p_remix a scris:
Acu', Laughing ma bag si eu cu un sfat / intrebare: m-am gandit la DLS Classic 960 !!... Rolling Eyes
Ce parere aveti? Problema este daca un HU de 4x50 W le poate misca ??...

le poate misca dar nu poate scoate totul din ele. pentru player poti sa te limitezi la DLS 269.
Sus
klaw

Data înscrierii: 09/Mar/2007

MesajTrimis: Dum Mar 11, 2007 7:43 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

dls269:difuzoare multiaxiale pe 3 cai; dimensiune: 6 x 9 inch (185 x 249 mm) putere 80W RMS / 120W max; raspuns in frecventa: 50 - 20.000 Hz sensibilitate: 92 dB (1W/1m) crossover integrat trece-sus (6 dB) pentru tweeter
dls 960: difuzoare multiaxiale pe 3 cai ;dimensiune 6" x 9" (185 x 249 mm) putere: 80 W RMS / 120 W max; Tweeter / midrange: 20 mm (0,8") tweeter / 50 mm (2") midrange; raspuns in frecventa: 50 - 20.000 Hz sensibilitate: 93 dB (1W/1m) filtru crossover integrat 6/12 dB

hmmm, amandoua au aceiasi putere rms=80w, nu-i cam mult pentru playerul meu Question
Sus
klaw

Data înscrierii: 09/Mar/2007

MesajTrimis: Dum Mar 11, 2007 7:52 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

n-ar fi mai bune astea? dls224 sunt mai mici si ca dimensiune si ca putere, 50w rms nu sunt de ajuns pentru un matiz?
Sus
p_remix

Data înscrierii: 16/Feb/2007

MesajTrimis: Lun Mar 12, 2007 6:47 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

E ok, dar ma gandeam ca DLS 960 fiind mai mari, au si alt sunet, mult mai plin si nu "din galeata" ca boxele mici, sunetul mai depinde si de marimea boxelor (membranei), se aude mai natural dintr-un dif. mai mare Wink ... Plus ca sunt pe 3 cai...
Singura problema e daca finalii dintr-un Alpine 9852 RB pot sa reziste la DLS 960... Daca ar fi de exemplu sa asculti la jumatate din volum 2 - 3 ore, nu se incalzeste prea tare ??... Embarassed Sunteti mai experimentati ca mine (mai ales d-nii admin. si va rog dati-mi o parere, caci eu spre astea m-am indreptat (pt. ca ofera alta senzatie) si chiar vreau sa le comand intr-o saptamana, doua.
Sus
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006
Locație: sibiu

MesajTrimis: Lun Mar 12, 2007 7:08 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

stai linistit, cele 3 cai sunt mai mult pentru imagine decat pentru sunet. vei obtine cam acelasi sunet cu amplificarea playerului, atat de la 960, cat si de la 269, chiar si 1269. nu le-am comparat niciodata, dar cum 1269 sunt gandite pentru a fi amplificate doar de player, nu m-ar mira ca pe alpine-ul tau sa optii cele mai bune performante cu cele mai ieftine difuzoare. daca vrei totusi difuzoare puternice, pentru o viitoare amplificare, mergi linistit pe 269.
Sus
phobos

Data înscrierii: 27/Iun/2006
Locație: Ploiesti

MesajTrimis: Joi Mar 15, 2007 12:45 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu am pe spate la matiz in locasurile original asa ceva...
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/BLAUPUNKT/GTx_462/
...se aud destul de bine , nu sunt ele intruchiparea performantelor fonice dar daca nu esti super pretentios or sa te satisfaca pe deplin.

ygu_anna

Data înscrierii: 13/Mar/2007

MesajTrimis: Joi Mar 15, 2007 1:18 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Salut. Tot pe matiz eu am avut dls c 1269 amplif cu alpine 9853 si am fost multumit dar...upgrade r 1070 si sunt un pic cam dezamagit !!!! intrebarea este daca a mai montat cineva astfel de dif-uri .as vrea sa le fac cutie si vreau sa stiu daca e diferenta (in sensul bun). stie cineva Question
Sus
p_remix

Data înscrierii: 16/Feb/2007

MesajTrimis: Joi Mar 15, 2007 8:23 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Mai baieti,
Azi am fost la magazin si am constatat ca visul meu de a pune 6"x9" in locasurile originale (ma rog, cu o flansa, ceva) s-a naruit... Mad
Nici macar de 5"x7" nu merge... Asa ca tot 4"x6" trebuiesc... Embarassed
Dati-mi un sfat, va rog din suflet de niste boxe 4"x6", ce mai... Nu conteaza cat sunt ca pret (oricum nu costa o avere la cat de mici sunt) dar vreau sa se auda cat mai apropiat de altele mari !!...
Va rog !!... Laughing
Sus
AdySoLenZa
Priceput

Data înscrierii: 24/Sep/2006
Locație: Micul Paris...

MesajTrimis: Joi Mar 15, 2007 8:59 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Magnat/Coaxiale/Car_Fit_915/
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Infinity/REF_6412CF/
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Ground_Zero/Coaxiale/GZRF_46X/

Eu aleg infinity.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2
Pagina 2 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum