| |
| Autor |
Mesaj |
corr
Data înscrierii: 09/Mai/2007 Mesaje: 4
|
Trimis: Mie Mai 09, 2007 2:49 pm Titlul subiectului: boxe spate skoda octavia 2 |
|
|
| buna, am o skoda octavia 2 pe care urmeaza sa montez un rcd sony CDX-GT616U ( http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/SONY/CDX-GT610U/ ), dar am o nelamurire. masina nu e dotata cu boxe in portierele spate si as vrea sa le pun eu. rog ajutati-ma in problema asta!!!! nu stiu ce diametre trebuie sa aiba (nici difuzoarele , nici tweeterele). recomandati-mi ceva, care sa se auda bine cu un buget decent. ms! |
|
| Sus |
|
 |
iceteam Priceput

Data înscrierii: 20/Iul/2006 Mesaje: 443 Locație: Constanta
|
Trimis: Mie Mai 09, 2007 4:48 pm Titlul subiectului: |
|
|
Skoda Octavia 2
Fata: 20cm - sistem Gaura din usa are 17,5cm diametrul.Adancime de montaj redusa(~4cm).E nevoie de inel distantier.
Spate: 16,5cm - sistem Nu sunt probleme cu adancimea de montaj intrucat geamul nu coboara pana la difuzor
Tweeterele sunt de 25mm(membrana), iar diametrul de montaj este de 30mm. _________________ without a car..... |
|
| Sus |
|
 |
corr
|
Trimis: Mie Mai 09, 2007 8:21 pm Titlul subiectului: |
|
|
| ms! acu sa vad la ce boxe ma orientez. sugestii? are cineva montat si se aud bine? |
|
| Sus |
|
 |
Audi_A6 Audiofil
Data înscrierii: 15/Aug/2006 Mesaje: 952 Locație: bucuresti
|
|
| Sus |
|
 |
niq Audiofil

Data înscrierii: 30/Ian/2007 Mesaje: 907 Locație: in masina, inconjurat de boxe...
|
Trimis: Mie Mai 09, 2007 10:29 pm Titlul subiectului: |
|
|
Audi_A6, are ceva daca bag boxele recomandate de tine in usi la un logan fara sa bag insonorizant? a, si... incap?  _________________ vand nokia 6500 classic negru si Samsung Star alb... si nokia 1208 negru... si acvariu  |
|
| Sus |
|
 |
iceteam Priceput

Data înscrierii: 20/Iul/2006 Mesaje: 443 Locație: Constanta
|
Trimis: Mie Mai 09, 2007 11:24 pm Titlul subiectului: |
|
|
au 35 w ,deci merg direct pe player, merg si fara insonorizare usi dar ai un + la sunet daca faci si insonorizare. iar ca - ar fi ca va trebui sa renunti la fetele originale ale boxelor. _________________ without a car..... |
|
| Sus |
|
 |
Audi_A6 Audiofil
Data înscrierii: 15/Aug/2006 Mesaje: 952 Locație: bucuresti
|
Trimis: Joi Mai 10, 2007 2:02 pm Titlul subiectului: |
|
|
sincer si la masina mea imi trebue insonorizare sau mai bine spus ridigizare a fetelor de usi, deoarece cu niste jbl gto de 70w, imi vibreaza asa de tare fetele de usi incat incep sa distorsioneze sunetul...si parca odata nu distorsiona!!
ori boxele merg mai bine, ori fetele de usi au cam obosit si ele.
masina cand e conceputa,...e conceputa cu tot cu boxe si orice tuning la boxe trebuie ajutat cu un tuning si la rigigizare-insonorizare...
ca si ca un tuning motor,..trebuie sa ne gangim la alte roti si alte sisteme de franare, ceea ce multi uita  |
|
| Sus |
|
 |
corr
|
|
| Sus |
|
 |
|