| |
| Autor |
Mesaj |
ursachemihai Priceput

Data înscrierii: 06/Sep/2007 Mesaje: 509 Locație: Piatra Neamt
|
Trimis: Dum Oct 28, 2007 11:31 pm Titlul subiectului: |
|
|
daca e dispus omul sa taie din usa...ar fi perfect alea de 16!
eu am de 13 si suna super...daramite alea de 16  _________________ No Bass....No Fun !
DEH 40 MP+ Helix Esprit F+R |
|
| Sus |
|
 |
keddy_net Priceput
Data înscrierii: 27/Oct/2007 Mesaje: 482 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Lun Oct 29, 2007 6:36 pm Titlul subiectului: |
|
|
pai cred si eu ca se aud bn la un DEH 40 MP cu filtru lpf e kiar meserie....playeru asta care il am nu are prea mute functii de bass
in concluzie m`as opri la:
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Coustic/CX693/
daca mai sunt si alte sugestii astept.
inca ceva se pricepe cineva aici la tobe, pt ca vreau sa ii skimb si toba finala sa ii pun o toba de inox si acum la tobele astea sunt si ele tot asa pe modele firme |
|
| Sus |
|
 |
keddy_net Priceput
|
Trimis: Lun Oct 29, 2007 6:55 pm Titlul subiectului: |
|
|
aa am uitat sa mentionez:
boxe pe fata am kenwood sunt seriile de acum 1 an TS alea albastre pe 2 cai de 17W sunt multumit de ele sunt ceva gen doar ca au membrana din spate albastra
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Kenwood/KFC-1361S/
si nu m`as gandi sa le s kimb pt ca totusi e dacie si parca nu ar merita sa investesc asa mult in ea....ma gandeam sa fac cumva sa le leg cu celelalte care le am pe spate |
|
| Sus |
|
 |
stefan_alpinu'

Data înscrierii: 27/Oct/2007 Mesaje: 23
|
Trimis: Mar Oct 30, 2007 2:10 am Titlul subiectului: |
|
|
| ursachemihai a scris: | cred ca mai bine si-ar schimba stefan_alpinu playerul....am vazut ca vrea o fata de 2900 ) |
nu e 2900
e 2800
nu am mashina. vreau sa mai mentionez ceva. lucrez intr-un service specializat unde mai vin shi oameni dezamagiti de alte serviceuri printre care shi be loud.
nu dau posturi sau raspunsuri eronate. _________________ record personal la montare:::!!!
difuzoare de 300 mm pe dacie in spate |
|
| Sus |
|
 |
stefan_alpinu'

|
Trimis: Mar Oct 30, 2007 2:17 am Titlul subiectului: |
|
|
| ursachemihai a scris: | cred ca mai bine si-ar schimba stefan_alpinu playerul....am vazut ca vrea o fata de 2900 ) |
am uitat sa mentionez!!! l-am primit shpaga de la un client caruia i-am montat dvd pe skoda octavia tour. am doar corpul care merge super ok dar fatza a pierdut-o cel ce mi-a dat corpul. vreau sa il vind da' nu gasesc fatza (pentru moment). daca nu il dezmembrez shi vind partea mecanica shi partea electronica separat ca shtiu deja cativa care au nevoie de asha ceva.
bafta. _________________ record personal la montare:::!!!
|
| Sus |
|
 |
stefan_alpinu'

|
Trimis: Mar Oct 30, 2007 2:20 am Titlul subiectului: |
|
|
pe fatza de 16 (fara sa fie nevoie sa indoi din tabla sau sa pui distantziere | un meseriash nu ar face asha ceva), iar pe spate ar merge super bine nishte ovale. desigur alpine (imi calc un pic onoare shi spun sa iei ovale jbl )(nu imi plac ovalele de la alpine) _________________ record personal la montare:::!!!
|
| Sus |
|
 |
keddy_net Priceput
|
|
| Sus |
|
 |