|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
Audi_A6 Audiofil
Data înscrierii: 15/Aug/2006 Mesaje: 952 Locație: bucuresti
|
Trimis: Sâm Ian 06, 2007 9:35 pm Titlul subiectului: |
|
|
pompiliu, eu am incercat sa te ajut,..dar decat sa cumperi niste boxe aproape egale cu ce ai tu pe masina, crede-ma ca nu faci decat sa umpli casa cu ele..
cum sa pui coaxiale,..dc tu ai sistem????!!!!! de dc e pe spate.. nu te mai lua cu ce scrie pe aici ca spatele nu mai conteaza... pt un sunet ambiental in orice incapere necesita sa vina sunetul din toate directiile!!!
si cum sa te supere inalta din spate??? doar se va face prezenta, nimic mai mult..
Am A6 si avem aproape aceleasi portiere, iar dc nu ai bani, lasa boxele asa cum sunt ele originale, ca ai sisteme, net superioare unor coaxiale ca pioneer!!!!!!
raspunde-mi la intrebarea de mai sus, daca mai vrei vre-un sfat de la mine. |
|
| Sus |
|
 |
pompiliu
Data înscrierii: 09/Aug/2006 Mesaje: 39
|
Trimis: Sâm Ian 06, 2007 10:44 pm Titlul subiectului: |
|
|
pai sincer sa fiu nu stiu cat duc cele standard...aveam la Leon cele standard si banuiesc ca ar fi la fel sau chiar mai proaste...si daca dadeam putin mai tare la hu sony gt300 cam disorsiona
despre coaxiale am zis ca am auzit pe alt forum ... faza cu coaxiale pe spate...
si inca ceva...eu la Bora mea am HU VW BETA (blaupunkt) si are parca 2x20W...asa ca nici nu stiu daca am boxe in spate...cineva mi-a zis ca el nu a avut...si nu stiu cum sa ma uit sa verific fara a da fata usii jos
si daca nu ar fi pe usile spate nu ar avea rost sa pun doar in spate.. |
|
| Sus |
|
 |
Audi_A6 Audiofil
|
Trimis: Sâm Ian 06, 2007 11:36 pm Titlul subiectului: |
|
|
scuze ca intarzii dar am probleme cu netu...
nici mesajul nu s-a trimis
si eu am avut la fel si nu aveam boxe pe spate si de aici am inceput aventura mea in car-audio si uice ca inca mai am de vanzare ceva pt ca nu am gandit un sistem cap-coada iar asta m-a costat enorm, si anume: montat demontat, timp, nervi, plus ca am pierdut la revanzare..
asa ca uite ce iti recomand eu si e foarte ieftin:
2x http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/MTX_Audio/THS652/
legate in paralel pe: magnat rx22
e cea mai buna varianta daca nu vrei sa folosesti sub |
|
| Sus |
|
 |
pompiliu
|
Trimis: Sâm Ian 06, 2007 11:56 pm Titlul subiectului: |
|
|
| audi_a6 nu ai cumva idee de cat sunt boxele standard? |
|
| Sus |
|
 |
Audi_A6 Audiofil
|
Trimis: Dum Ian 07, 2007 12:07 am Titlul subiectului: |
|
|
nu scrie nimic pe ele de putere, doar 4 ohm, iar pt informatia ta, sunt facute sa se auda perfect pe cass..
dar daca vrei sa asculti mult mai tare, cumperi sisteme si amplificare.
ti-am recomandat asa ceva, pt ca se aud bine pe bass...si un sg amp, ca sa ai un bass iesit dintr-o singura unitate, conteaza mult asta,...spun ca am patit-o eu.
la ce coaxiale te uitai tu, erau valabile pt loganuri sau 1300....nu te juca ca dupa stai sa te rogi sa le vinzi.
de-asta te-am intrebat cum vrei sa se auda..1,2sau3? |
|
| Sus |
|
 |
pompiliu
|
Trimis: Dum Ian 07, 2007 12:48 am Titlul subiectului: |
|
|
| pai nu ma uitam la coaxiale...doar pt spate...pe fata era sistem :\ |
|
| Sus |
|
 |
pompiliu
|
Trimis: Mie Ian 10, 2007 1:18 am Titlul subiectului: |
|
|
m-am mai uitat...si cred ca mi-am schimbat alegerea
toti zic infinity/jbl...si am vazut ceva de la infinity care imi place
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Infinity/REF_6510cs/
cum vi se par acestea? o.0
pana mai sare banu prob vor merge fara amplificator...doar pe un 4x25RMS |
|
| Sus |
|
 |
pompiliu
|
Trimis: Mie Ian 10, 2007 1:39 am Titlul subiectului: |
|
|
|
|
| Sus |
|
 |
Audi_A6 Audiofil
|
Trimis: Mie Ian 10, 2007 6:33 am Titlul subiectului: |
|
|
cumpara si pe spate tot sistem, poate stai cu una in spate si te oftici ca nu ai luat sistem
sunt bune ref de la infinity...si nu patesc nimic pe player, iar cand vei avea bani, cumperi ori un amp pe 4 canale doar pt ele, ori dc nu unul mai puternic si legi si sub-ul..
eu as lua pe 4 canale mai puternic, deoarece e mai rentabil, ca legi si subul.
daca vrei doar pt boxe interior: http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/JBL/CS60.4/
daca vrei pt boxe si pt sub: http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/JBL/GTO_75.4/
iar sub..cand or mai fi bani. in ordinea asta cam ar trebui cumparate.
boxe, amplif+conecsiuni, sub, bafta! |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|