Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Boxe VW Polo 9N 2003 (incepator)

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
pawker

Data înscrierii: 25/Apr/2015

MesajTrimis: Sâm Apr 25, 2015 1:56 am    Titlul subiectului: Boxe VW Polo 9N 2003 (incepator) Răspunde cu citat (quote)

Salut ! Am aproape un an de cand am permisul si nu ma prea pricep la detaliile tehnice referitoare la masina,dar sunt un audiofil,iar calitatea sunetului de pe sistemul stock din masina nu ma prea satisface.Totul e stock ,pana si castefonul(da,cu caseta) pt care folosesc o caseta adaptoare.Intrebarea mea este daca se merita sa iau niste difzoare nu prea scumpe (in jur de 100 lei,am gasit unele blaupunkt ) si/sau un player tot relativ ieftin.Ce imbunatatiri as putea sa fac cu un buget minim pentru a imbunatatii sunetul cat mai mult?Nu vreau sa investesc prea multi bani,chiar minim, pentru ca nu o sa mai conduc masina decat pentru aprox. 1 an.Astept sfaturile/recomandarile voastre !
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
VanIIa
Audiofil

Data înscrierii: 25/Oct/2014
Locație: Pitesti

MesajTrimis: Sâm Apr 25, 2015 7:40 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ești audiofil și vrei boxe la 100 de lei? Neutral

În banii ĂŁștia nu gĂŁsești nimic sĂŁ fie mĂŁcar cel puțin egal cu sistemul stock. Ia-ți un player mai rĂŁsĂŁrit și poți sta pe boxele stock, au un sunet mulțumitor. Am vĂŁzut cĂŁ se pupĂŁ bine cu playerele Alpine seria 170 dar e posibil sĂŁ se potriveascĂŁ și mai bine cu un Kenwood sau Pioneer. Nu conteazĂŁ cĂąt mai ții mașina asta, player-ul Ăźl poți lua de pe ea Ăźnlocuindu-l cu cel stock și-l pui pe viitoarea mașinĂŁ.

alecspc
Audiofil

Data înscrierii: 14/Noi/2013

MesajTrimis: Sâm Apr 25, 2015 4:58 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

El e extra semi audiofil
pawker

Data înscrierii: 25/Apr/2015

MesajTrimis: Dum Apr 26, 2015 10:48 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Bine bine,audiofil dar nu cand vine vorba de sonorizarea masinii pentru care nu prea am bani de investit momentan Very HappyD Laughing
Sus
VanIIa
Audiofil

Data înscrierii: 25/Oct/2014
Locație: Pitesti

MesajTrimis: Dum Apr 26, 2015 11:12 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Mai bine mai strĂąnge bani dacĂŁ nu ai momentan altfel pĂŁțești ca cel cu boxele Pioneer de pe BMW la 100 de lei...

Eu nu prea cred cĂŁ ai idee cu ce se "mĂŁnĂąncĂŁ" muzica dacĂŁ tu chiar aveai așteptĂŁri de la un sunet decent cu difuzoare de genu'. Audiofilia Ăźți mĂŁnĂąncĂŁ cĂąteva mii bune de euro. Celor din domeniu nu le ajung banii ĂŁștia nici pt. un amĂŁrĂąt de interconnect.

Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum