|
Autor |
Mesaj |
zumik83
Data înscrierii: 15/Mai/2009 Mesaje: 4 Locație: Cj
|
|
Sus |
|
 |
eVo_Lazu Priceput
Data înscrierii: 01/Apr/2008 Mesaje: 569 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Lun Mai 18, 2009 9:02 pm Titlul subiectului: |
|
|
sall..
cred k cel mai bine le iei separat
si faci o cutie custom la difuzor
cu amplifu poate ne intelegem k am un In Phase IPA1601,si ca subwoofer ai putea sa iei tot In Phase XT 12..(eu am ascultat aceste scule si am fost multumit de cum se aude) _________________ Clarion DXZ 778 RUSB,SPL Dynamics aMp + subb ,Focal ,MaGnaT |
|
Sus |
|
 |
zeusrazvy Priceput
Data înscrierii: 29/Mai/2007 Mesaje: 428 Locație: Cluj
|
Trimis: Lun Mai 18, 2009 9:44 pm Titlul subiectului: |
|
|
amplifu poate e bun.. nu zic ca nu.. dar subwooferele de la in phase... yaks atata pot sa spun testat personal cik are 700 rms la 400 de wati sa desfacut membrana si suna ca o oala sparta inainte sa se desfaca membrana.. nu recomand subwooferele in phase de amplifuri am auzit doar vorbe bune..desi mi se par ca au sigurante cam mici nu am testat nu imi dau cu parerea |
|
Sus |
|
 |
eVo_Lazu Priceput
|
Trimis: Lun Mai 18, 2009 9:51 pm Titlul subiectului: |
|
|
sall "zeusrazvy"
eu am testat In Phase IPA1601 cu In Phase XT 12 si sincer mi-au plaqt cum suna..
le are puse pe masina un prieten de-al meu si merg destul de bine..
dak nu stiam nimic despre ele nu mai postam... _________________ Clarion DXZ 778 RUSB,SPL Dynamics aMp + subb ,Focal ,MaGnaT |
|
Sus |
|
 |
zeusrazvy Priceput
|
Trimis: Lun Mai 18, 2009 10:01 pm Titlul subiectului: |
|
|
eVo_Lazu a scris: | sall "zeusrazvy"
eu am testat In Phase IPA1601 cu In Phase XT 12 si sincer mi-au plaqt cum suna..
le are puse pe masina un prieten de-al meu si merg destul de bine..
dak nu stiam nimic despre ele nu mai postam... |
am inteles nu zic ca nu e amplifu bun.. dar credema... am avut xt12 pe pielea mea... si suna mult mai urat ca un pioneer 307d4 sau d2 de exemplu.sau poate pur si simplu eu is maniac... ) |
|
Sus |
|
 |
eVo_Lazu Priceput
|
Trimis: Lun Mai 18, 2009 10:15 pm Titlul subiectului: |
|
|
diferentza intre xt 12 si pio nu este foarte mare,o incinta bine facuta pe pio depaseste In Phase-ul  _________________ Clarion DXZ 778 RUSB,SPL Dynamics aMp + subb ,Focal ,MaGnaT |
|
Sus |
|
 |
zeusrazvy Priceput
|
Trimis: Lun Mai 18, 2009 10:19 pm Titlul subiectului: |
|
|
eVo_Lazu a scris: | diferentza intre xt 12 si pio nu este foarte mare,o incinta bine facuta pe pio depaseste In Phase-ul  |
ca tot ai type R recomandai type R in loc de xt12:) |
|
Sus |
|
 |
zumik83
|
Trimis: Mar Mai 19, 2009 10:05 am Titlul subiectului: |
|
|
Mi-as lua un sub gata facut de firma producatoare si o statie mai mare sau egala cu RMS sub-ului, pt. a nu o "stresa". M-ar interesa care din firme este mai indicata. De KICKER am auzit lucruri bune, era parca si un videoclip rap, iar tipu avea 4 KICKER-e in spate patrate. MTX-u era la moda in PIMP MY RIDE, GROUND ZERO iar e destul de bun, am si discutat cu unul de la BE_LOUD prin tel si mi-o recomandat GZ-u, dar sunt cam in cetza. Nishte pareri legate de brand ar fi binevenite. |
|
Sus |
|
 |
baubau Audiofil

Data înscrierii: 12/Noi/2006 Mesaje: 1155 Locație: timisoara
|
Trimis: Mar Mai 19, 2009 10:30 am Titlul subiectului: |
|
|
in principiu spune-ne ce vrei sa obtii de la acest sitem , ce genuri de muzica asculti , ce masina ai?
fiecare brand are produse bune si mai putin bune ,depinde mult acum si de ce gusturi ai tu! _________________ a,e,i,o,u.........invatam sa spunem nu!!!!!!
execut incinte custom,id mess: baubau_bogdan |
|
Sus |
|
 |
zumik83
|
Trimis: Mar Mai 19, 2009 10:40 am Titlul subiectului: |
|
|
Aici e baiu. Ascult si DRUM & BASE (bass rapid), ascult si RAP, HIP-HOP, CRANK (LIL JON, bass rar dar adanc), si mai ales ELECTRO. masina e o amarata de SIERRA din '86 (cred k o sa fie nevoie de insonorizare cu folie). GZ am inteles ca s-ar descurca cu astfel de bass-uri, dar ce stiu eu ? |
|
Sus |
|
 |
baubau Audiofil

Data înscrierii: 12/Noi/2006 Mesaje: 1155 Locație: timisoara
|
Trimis: Mar Mai 19, 2009 6:09 pm Titlul subiectului: |
|
|
gz dupa mine nu e suficient de rapid pentru electro si dnb , pe hip hop se descurca binisor.
daca mai ai nevoie de alte sugestii poti sa dai add la id meu de mess. _________________ a,e,i,o,u.........invatam sa spunem nu!!!!!!
execut incinte custom,id mess: baubau_bogdan |
|
Sus |
|
 |
|