|
|
|
Autor |
Mesaj |
andrey20
Data înscrierii: 19/Sep/2010 Mesaje: 1 Locație: brasov
|
Trimis: Dum Sep 19, 2010 2:33 am Titlul subiectului: buna Ziua.am si eu o intrebare! |
|
|
Buna Ziua! am si eu nevoie de putin ajutor...vreau sami construiesc 2 boxe de podea gen tower pe 3 cai...si am si eu nevoi dac se poate de inaltimea,latimea si lungimea boxei.... ca sincer nu ma pricep.as dori dac se poate in cm. am postat pozele difuzoarelor care o sa le folosesc.vreau sa le fac HI -FI construite din MDF. Va multumesc! q stima. si in primu rand as dori sami spuneti dac se merita sa mil fac....ca aj cam la 800 lei.sau ar fi mai bine sami cumpar o pereche de poxe gata facute.
da si as mai avea optiunea asta la bass q difuzor de 16 cm... am un amplituner sony 5X100 pe canal rms si ma gandesc ca toate difuzoarele tre sa aiba cel putin 100 w ca sa reziste puterii. sau puterea se imparte de pe canal la cate difuzoare sunt? AST PARERI.
 |
|
Sus |
|
 |
Pigoo Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 08/Oct/2008 Mesaje: 1625 Locație: Constanta
|
Trimis: Dum Sep 19, 2010 3:36 am Titlul subiectului: |
|
|
cumpara o pereche de magnat monitor 880 |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum
|
|