Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

c difuzoare(pe spate) merg cu dls b5?

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
miezu'
Pasionat

Data înscrierii: 04/Iul/2006

MesajTrimis: Mie Oct 25, 2006 10:46 pm    Titlul subiectului: c difuzoare(pe spate) merg cu dls b5? Răspunde cu citat (quote)

as vrea sa stiu c difuzoare se potrivesc cu dls b5!mentionez k as vrea un pic d bass(deci as vrea sa fie destul d puternice,si d preferat dls).
vreau sa se auda bine si echilibrat!!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
miezu'
Pasionat

MesajTrimis: Mie Oct 25, 2006 10:48 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

apropo d dls :d c le-ati scumpit? Crying or Very sad Crying or Very sad
Sus
mihai
Site Admin

Data înscrierii: 27/Iun/2006

MesajTrimis: Mie Oct 25, 2006 11:03 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pai cu B5, tot neamplificate ar merge bine DLS 269. Si 1269 si chiar si 960. 962 deja cere amplificare si ar fi mult peste b5.

Preturile au crescut pentru ca asa a decis importatorul... Incepand cu 1 octombrie s-au modificat preturile pentru toata gama DLS. nu stiu daca a fost decizia DLS si importatorul a fost silit sau a fost numai decizia importatorului... Oricum, inca sunt mai ieftine la noi decat pe afara.
Sus
miezu'
Pasionat

MesajTrimis: Mar Oct 31, 2006 11:39 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

deci sunetul va fi echilibrat dak imi pun dls 960(asta as vrea)????o sa duca saracia aia de player toate boxele?va multumesc.scuze de deranj.
ink ceva.dls 960 cer neaaparat un amplificator separat de player?? ??
Sus
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006
Locație: sibiu

MesajTrimis: Mie Noi 01, 2006 8:34 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

merg si pe player. dar vor merge cum merge un ferrari la 40/h. vor si pot mai mult decat le poate oferi un player.
Sus
miezu'
Pasionat

MesajTrimis: Mie Noi 01, 2006 9:01 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

tot nu sunt lamurit.eu stiu k o sa se auda mai bine cu un amplificator pus pe ele dar dak il pun nu se dezechilibreaza sunetul --b5(pe viitor c5a:) )pe fata si 960 spate??????!!!
Sus
mihai
Site Admin

Data înscrierii: 27/Iun/2006

MesajTrimis: Mie Noi 01, 2006 9:43 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ba da, cu 960 amplificate pe spate va fi dezechilibrata rau treaba...
Mai bine iei DLS 269 care merg perfect pe player si nu va fi nevoie sa le schimbi nici dupa ce pui C5A amplificate pe fata.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum