| |
| Autor |
Mesaj |
alizandru
Data înscrierii: 30/Iul/2008 Mesaje: 1
|
Trimis: Mie Iul 30, 2008 8:38 am Titlul subiectului: Cablaje difuzoare auto |
|
|
| Am in prezent difuzoare in usi jbl gto series, si as dorii o amplificare suplimentara pentru ca la volum mare distorsioneaza sunetul. Vroiam sa stiu daca e necesar sa schimb si cablurile de la difuzoare cu altele. Difuzoare duc maxim 70 w rms si am folosit cablul care vine cu difuzoarele, cam subtirel... |
|
| Sus |
|
 |
Armadyllo Pasionat
Data înscrierii: 15/Iun/2008 Mesaje: 90 Locație: etaj 1
|
Trimis: Mie Iul 30, 2008 2:58 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Cablul care vine cu dif-urile... este calculat de JBL si o sa suporte puterea maxima, indiferent de ce amplificare folosesti. |
|
| Sus |
|
 |
Vladutz Priceput
Data înscrierii: 11/Iul/2006 Mesaje: 493
|
Trimis: Sâm Aug 02, 2008 3:26 am Titlul subiectului: |
|
|
| Da, si nu ... Depinde de experienta ta, de urechea ta, de pretentiile tale. Cablul "supplied" e gandit in primul rand sa "iasa la bani". Studiaza eventual un cablu de calitate. Ca sectiune mergi pe ceva de genul 2x1.5mm2 sau, daca nu ti se pare foarte scump, 2x2.5mm2. |
|
| Sus |
|
 |
Armadyllo Pasionat
Data înscrierii: 15/Iun/2008 Mesaje: 90 Locație: etaj 1
|
Trimis: Lun Aug 04, 2008 5:34 pm Titlul subiectului: |
|
|
am presupus ca au venit cu un cablu de 1,5 mm2, ceea ce mi s-a parut ok pentru 70W.  |
|
| Sus |
|
 |
o&g Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006 Mesaje: 2761 Locație: alba-iulia
|
Trimis: Lun Aug 04, 2008 11:20 pm Titlul subiectului: |
|
|
eee...acum a$tea pun cabluri cadracu de subtiri...
eu la difurile mele le-am schimbat TOT cablu HU >>filtru >>>dif...
alea cu crre au venit erau subtiri si lungi...(difurile mele sunt niste GZ-uri entry level si probabil de aceea au facut rabat la calitate)
eu am pus 2.2.5 si macar stiu ca in cablu nu am pierderi insemnate. _________________ SERVICE statii emisie receptie si antene, calibrari, vanzari accesorii 0788.879.589 (Alba Iulia) |
|
| Sus |
|
 |
bezz Audiofil

Data înscrierii: 05/Iun/2007 Mesaje: 1011 Locație: on a vibe
|
Trimis: Mar Aug 05, 2008 3:42 pm Titlul subiectului: |
|
|
din proprie experienta va pot spune ca mi-a crapat izolatia la diverse cabluri pe la masina (ce-i drept am cam tras si eu de ele). mantaua din pvc este relativ fragila si sufera la temperaturi joase. de aceea iti recomand un cablu cu manta siliconica (cel mai usor de gasit alfatec sau dietz 2x1,5 mmp, sectiunea este suficienta pentru rms-ul tau, nu strica sa pui nici 2x2,5 mmp dar gandeste-te ca un cablu mai gros nu intra prin gaurile mai mici).
daca ti se pare subtire cablul existent, inseamna ca nu are nici o manta prea sanatoasa. _________________ loud & proud member of SQNLL team
high energy music expression  |
|
| Sus |
|
 |
|