Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

CAblu alimentare 20mm opel astra G!

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto

Autor Mesaj
Bogdancta

Data înscrierii: 22/Mai/2007
Locație: Constanta

MesajTrimis: Sâm Aug 09, 2008 6:01 pm    Titlul subiectului: CAblu alimentare 20mm opel astra G! Răspunde cu citat (quote)

Salut baieti! am si io o rugaminte la voi sa imi spuneti si mie pe unde scot un cablu de alimentare din masina(opel astra G) spre baterie...ca ma chinui de vreo 2 ore si nu ii dau de cap nu gasesc nici un orificiu.....ajutati-ma si pe mne va rog frumos....raman dator cu o bere pe forum!!!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
B-05-WRB
Priceput

Data înscrierii: 25/Ian/2008
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Dum Aug 10, 2008 11:10 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pe partea soferului il tragi prin prag pana in spate si din habitaclu pana la baterie trebuie sa dai jos plasticul de deasupra pedalierului si bagi cu grija ochii pe acolo Smile
vei gasii un burduf cu multe cabluri si bagi pe acolo un martor adica un soricel ceva sau o sarma pe care o scoti pe la motor.
ai grila sa nu scoti cauciucul de la burduf ca ai toate sansele sa iti sectioneze cablul si sa devii incendiar Smile
cablul de 20mm2 intra fara pb pe acolo pe uinde ti-am zis.
eu am 2 trasee de 2awg sau 35mm2 si mi-au incaput si mai urmeaza vreo 3 de 0awg.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum