Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Cablu AWG 0

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii

Autor Mesaj
flo_tiesto
Pasionat

Data înscrierii: 30/Apr/2008
Locație: cluj-napoca

MesajTrimis: Mar Aug 05, 2008 6:33 pm    Titlul subiectului: Cablu AWG 0 Răspunde cu citat (quote)

Salutare tuturor , uitati ma bat de o problema si apelez la voi Very Happy
Am achizitionat un cablu pentru un amplificator Ground Zero AWG 0 ( am vrut mai gros pt ca in timp mai montez un amplificator) Smile dar amplificatoprul care il am eu in monentul de fata ( JBL 7001) nu imi permite sa montez cablul , imi spune ca e recomandat un cablu AWG 4 .
Ce fac sa pot sa montez cablul ? am gasit un adaptor http://www.be-loud.ro/produse/Accesorii_instalare/Alimentare/Dietz/Reductor_70mm_-_20mm_(23033)/
merge pe amplificator? Cineva din cluj ma ajuta si pe mine cu o problema Very Happy cablul de masa(minus) trebuie sertizat cu un cleste si nu am asa ceva
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
latea
Pasionat

Data înscrierii: 01/Aug/2008
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mar Aug 05, 2008 8:17 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Este bun orice distribuitor de 50mm (0awg) intri cu 50 iesi cu 20 daca este cablul de plus poti pune chiar si o siguranta intri cu 50 si iesi cu 20 si tot asa...Sunt multe varinte ...imaginatie sa fie...
flo_tiesto
Pasionat

Data înscrierii: 30/Apr/2008
Locație: cluj-napoca

MesajTrimis: Mar Aug 05, 2008 8:19 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Imaginatie este Very Happy , adaptorul de la 70 la 20 e ok ? vreau sa nu se miste cablul de plus / minus in reductia respectiva , sa nu iasa afara
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum