|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
flo_tiesto Pasionat
Data înscrierii: 30/Apr/2008 Mesaje: 73 Locație: cluj-napoca
|
Trimis: Mar Aug 05, 2008 6:33 pm Titlul subiectului: Cablu AWG 0 |
|
|
Salutare tuturor , uitati ma bat de o problema si apelez la voi
Am achizitionat un cablu pentru un amplificator Ground Zero AWG 0 ( am vrut mai gros pt ca in timp mai montez un amplificator) dar amplificatoprul care il am eu in monentul de fata ( JBL 7001) nu imi permite sa montez cablul , imi spune ca e recomandat un cablu AWG 4 .
Ce fac sa pot sa montez cablul ? am gasit un adaptor http://www.be-loud.ro/produse/Accesorii_instalare/Alimentare/Dietz/Reductor_70mm_-_20mm_(23033)/
merge pe amplificator? Cineva din cluj ma ajuta si pe mine cu o problema cablul de masa(minus) trebuie sertizat cu un cleste si nu am asa ceva |
|
| Sus |
|
 |
latea Pasionat

Data înscrierii: 01/Aug/2008 Mesaje: 165 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mar Aug 05, 2008 8:17 pm Titlul subiectului: |
|
|
Este bun orice distribuitor de 50mm (0awg) intri cu 50 iesi cu 20 daca este cablul de plus poti pune chiar si o siguranta intri cu 50 si iesi cu 20 si tot asa...Sunt multe varinte ...imaginatie sa fie... _________________ Sunt pirat si am toate motivele!!! |
|
| Sus |
|
 |
flo_tiesto Pasionat
Data înscrierii: 30/Apr/2008 Mesaje: 73 Locație: cluj-napoca
|
Trimis: Mar Aug 05, 2008 8:19 pm Titlul subiectului: |
|
|
Imaginatie este , adaptorul de la 70 la 20 e ok ? vreau sa nu se miste cablul de plus / minus in reductia respectiva , sa nu iasa afara |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|