| |
| Autor |
Mesaj |
mr ciky Pasionat

Data înscrierii: 10/Ian/2009 Mesaje: 86
|
Trimis: Lun Dec 21, 2009 12:54 am Titlul subiectului: Cablu conectare telecomanda la amplificator (Magnat RX Mono) |
|
|
Salut.Am un amp Magnat Rx mono...am si telecomanda...dar nu am cablul cu care o leg la amp.Cablul este de tipul celui de telefon/internet numai ca are mufa mai speciala si are 6 fire.Am cautat mai epste tot si nu am gasit.Aveti idee pe unde se gaseste asa ceva ?
| Description: |
|
| Filesize: |
127 KB |
| Viewed: |
257 Time(s) |

|
| Description: |
|
| Filesize: |
137.07 KB |
| Viewed: |
262 Time(s) |

|
_________________ Sony Xplod CDX-GT929U // Magnat RX Mono // Alpine Type R SWR-1222D |
|
| Sus |
|
 |
otzy Audiofil

Data înscrierii: 14/Feb/2007 Mesaje: 1666 Locație: timisoara
|
Trimis: Lun Dec 21, 2009 5:39 pm Titlul subiectului: |
|
|
daca nu ai alta idee sau pana gasesti alta idee incearca la un magazin de it ( eta2u, depozitul de calculatoare ) sa gasesti 2 mufe cu 6 picioruse si sa ti le mufeze baietii de la service cu cablu utp, poate merge
_________________ fac sport extrem cu dacia...cu ochii inchisi o calc, imi place senzatia |
|
| Sus |
|
 |
mr ciky Pasionat

|
Trimis: Lun Dec 21, 2009 7:35 pm Titlul subiectului: |
|
|
am inteles...o sa dau o fuga pana la baietii cu calculatoarele sa-i intreb.sper sa ma rezolve.ms
_________________ Sony Xplod CDX-GT929U // Magnat RX Mono // Alpine Type R SWR-1222D |
|
| Sus |
|
 |
o&g Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006 Mesaje: 2761 Locație: alba-iulia
|
Trimis: Lun Dec 21, 2009 7:38 pm Titlul subiectului: |
|
|
o poza, la rezolutie mare ca sa se vada culorile, cu ambele capete ale cablului de a cineva care are acelasi amplif ar fi ideala
din pacate ce am eu prin PC cu fostu meu amplif RX mono nu e descifrabila pozitia firelor...
_________________ SERVICE statii emisie receptie si antene, calibrari, vanzari accesorii 0788.879.589 (Alba Iulia) |
|
| Sus |
|
 |
otzy Audiofil

|
Trimis: Lun Dec 21, 2009 7:47 pm Titlul subiectului: |
|
|
crezi ca au vreo importanta culorile daca sunt sertizate mufele identic?
_________________ fac sport extrem cu dacia...cu ochii inchisi o calc, imi place senzatia |
|
| Sus |
|
 |
o&g Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006 Mesaje: 2761 Locație: alba-iulia
|
Trimis: Lun Dec 21, 2009 8:22 pm Titlul subiectului: |
|
|
culorile nu, dar poate nu sunt sertizate cu aceeazi ordine a culorilor...exemplu: pinul ,din dreapta sa zicem, de la capatul care intra in telecomanda poate nu corespunde cu pinul din dreapta din capatul care intra in amplif...
_________________ SERVICE statii emisie receptie si antene, calibrari, vanzari accesorii 0788.879.589 (Alba Iulia) |
|
| Sus |
|
 |
otzy Audiofil

|
Trimis: Lun Dec 21, 2009 8:34 pm Titlul subiectului: |
|
|
nu am mai zis, am crezut ca s-a subinteles ca la sertizare sa se tina cont de ordinea firelor sper sa iara ceva din treaba asta
|
| Sus |
|
 |
mr ciky Pasionat

|
Trimis: Mar Dec 22, 2009 12:53 am Titlul subiectului: |
|
|
sper sa ma ajute baietii astia care se ocupa cu calculatoarele...sa imi fac timp sa le fac o vizita.
|
| Sus |
|
 |
|