|
|
|
Autor |
Mesaj |
laur123 Pasionat
Data înscrierii: 22/Iun/2008 Mesaje: 171 Locație: Timisoara
|
Trimis: Joi Iul 24, 2008 6:44 pm Titlul subiectului: cablu RCA |
|
|
pt 2000 RMS??astept pareri |
|
Sus |
|
 |
laur123 Pasionat
Data înscrierii: 22/Iun/2008 Mesaje: 171 Locație: Timisoara
|
Trimis: Joi Iul 24, 2008 9:15 pm Titlul subiectului: |
|
|
asta ii bun?http://www.be-loud.ro/produse/Accesorii_instalare/Conectica/Dietz/Cablu_RCA_Munchen_5m_-_4canale_(23386)/ |
|
Sus |
|
 |
bezz Audiofil

Data înscrierii: 05/Iun/2007 Mesaje: 1011 Locație: on a vibe
|
Trimis: Dum Iul 27, 2008 9:49 pm Titlul subiectului: |
|
|
nu prea este legatura intre rms-ul sculelor si tipul RCA-ului.
iti recomand aurix sau in-akustik, iti trebuie ceva cu o sectiune relativ mare (OFC), cat mai flexibil, mufele solide si eventual nu turnate, si, destul de important, avand lungimea cat mai apropiata de traseul tau (n-are rost sa dai banii pe un cablu de 5 m daca tie iti trebuie de 3 m etc) _________________ loud & proud member of SQNLL team
high energy music expression  |
|
Sus |
|
 |
angeleyes

Data înscrierii: 31/Iul/2008 Mesaje: 11 Locație: on the mic
|
Trimis: Joi Iul 31, 2008 10:01 am Titlul subiectului: |
|
|
Ce o sa gasesti ok la noi pe piata ar fi Aurix, In-akustik, Stinger Expert, Dietz Berlin...dar e posibil sa si consideri ca sunt la un pret piperat.
"dai un ban dar stai in fata".
Atat timp cat RCA-ul transmite semnalul din hu pana in amplif nu prea are nici o legatura cu puterea RMS de la final. _________________ DEX-P90+DEQ-P90+Brax X2400 Graphic Edition+Brax Graphic PRO TT1+HT1 |
|
Sus |
|
 |
ssrli Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007 Mesaje: 2751 Locație: Cj-N
|
Trimis: Joi Iul 31, 2008 12:26 pm Titlul subiectului: |
|
|
angeleyes a scris: | Ce o sa gasesti ok la noi pe piata ar fi Aurix, In-akustik, Stinger Expert, Dietz Berlin...dar e posibil sa si consideri ca sunt la un pret piperat.
Atat timp cat RCA-ul transmite semnalul din hu pana in amplif nu prea are nici o legatura cu puterea RMS de la final. |
Am vazut si rca-uri scumpe care nici macar nu sunt ecranate. In cazul respectiv dai un ban dar stai in spate  _________________ Scoruri, nu povesti...
151.4 - Maxi 3000
148.2 - Mini 2000 |
|
Sus |
|
 |
angeleyes

Data înscrierii: 31/Iul/2008 Mesaje: 11 Locație: on the mic
|
Trimis: Joi Iul 31, 2008 12:28 pm Titlul subiectului: |
|
|
Se poate si varianta asta... _________________ DEX-P90+DEQ-P90+Brax X2400 Graphic Edition+Brax Graphic PRO TT1+HT1 |
|
Sus |
|
 |
MBaudiophile
Data înscrierii: 06/Iul/2007 Mesaje: 26 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Joi Iul 31, 2008 1:18 pm Titlul subiectului: |
|
|
ssrli a scris: | angeleyes a scris: | Ce o sa gasesti ok la noi pe piata ar fi Aurix, In-akustik, Stinger Expert, Dietz Berlin...dar e posibil sa si consideri ca sunt la un pret piperat.
Atat timp cat RCA-ul transmite semnalul din hu pana in amplif nu prea are nici o legatura cu puterea RMS de la final. |
Am vazut si rca-uri scumpe care nici macar nu sunt ecranate. In cazul respectiv dai un ban dar stai in spate  |
E cum sa nu fie ecranate, nu erau ecranate nici macar cu un tub subtire de PVC, PLastic, Cauciuc, silicon etc ) )
Asta cu cabluri scumpe neecranate am patit-o si eu  _________________ The difference between men and boys is the price of their toys |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|