|
|
|
Autor |
Mesaj |
Slyde
Data înscrierii: 14/Oct/2014 Mesaje: 10
|
Trimis: Mar Oct 14, 2014 8:17 pm Titlul subiectului: Cabluri amplif Magnat Edition Two 2 Channel Car Amplifier 50 |
|
|
Salut,
Mi-am luat o statie (Magnat Edition Two 2 Channel Car Amplifier 500W) si un subwoofer (RoadThunder RTS12-04 12" 250W). Fiindca le-am luat de la un amic , am primit si rca-urile (10mm2 dietz) si masa(10mm2, dietz) ... problema e ca nu am gasit cablu de alimentare s aimi cumpar separat si mi-am luat cablu de cupru de 10mm2 (6metri) din dedeman si siguranta separat, dar nu m-am uitat la siguranta si e de 60A. E prea mare siguranta ? Am vazut ca majoritatea kit-urilor au de 40A ...
Nu prea inteleg eu in functie de ce si cum trebuie luate cablurile , am gasit si ceva tabel dar cred ca sunt batut in cap ) ca nu inteleg.
Multumesc anticipat. |
|
Sus |
|
 |
widoo
Data înscrierii: 13/Noi/2006 Mesaje: 34 Locație: Bucuresti
|
|
Sus |
|
 |
Slyde
Data înscrierii: 14/Oct/2014 Mesaje: 10
|
Trimis: Mie Oct 15, 2014 9:10 am Titlul subiectului: |
|
|
Deci sa inteleg ca 10mm2 e prea subtire si mi-ar trebui unul de 20mm2 ? |
|
Sus |
|
 |
The_Audio_Dog Priceput
Data înscrierii: 02/Mar/2014 Mesaje: 216
|
Trimis: Mie Oct 15, 2014 11:39 am Titlul subiectului: |
|
|
doar pt magnatul ala e suficient de 10mm2
daca mai vrei sa mai pui ceva pe viitor mai puternic sau inc aun amplificator vei fi nevoit sa schimbi cablul |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|