|
Autor |
Mesaj |
IceBreaker
Data înscrierii: 03/Iul/2006 Mesaje: 2
|
|
Sus |
|
 |
o_kh3 Priceput
Data înscrierii: 29/Iun/2006 Mesaje: 560
|
Trimis: Mar Iul 11, 2006 10:48 am Titlul subiectului: |
|
|
pai nu ar fi cine stie ce...
doar ca trebuie sa iti faci drum lung prin mashina, sa scoti anumite elemente ale mashini ca sa poti pune cablurile pe sub plastice, trebuie sa dai bordul jos ca sa tragi rca-urile de la HU la amplificator. Recomand sa te duci la un service specializat te costa injur de 50-100 ron
o zi buna |
|
Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Mar Iul 11, 2006 11:49 am Titlul subiectului: |
|
|
In functie de masina poate fi mai simplu sau mai complicat.
Alimentarea trebuie trasa de la baterie pana la amplificator, masa trebuie legata la caroserie undeva in portbagaj.
RCA-urile si remote-ul se trag de la player dar preferabil pe partea cealalta a masinii. Siguranta se pune pe alimentare, cat mai aproape de baterie. Cam asta ar fi... Pentru cineva cu experienta dureaza maxim o ora.
La noi costa 50 de lei cu tot cu instalarea amplificatorului. |
|
Sus |
|
 |
ph3e4r
Data înscrierii: 02/Iul/2006 Mesaje: 20 Locație: RADAUTI SV
|
Trimis: Mar Iul 11, 2006 10:24 pm Titlul subiectului: |
|
|
Mihai nui posibil ca odata cu masa culeasa de pe caroserie sa culegi si ceva paraziti?  |
|
Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Mar Iul 11, 2006 11:52 pm Titlul subiectului: |
|
|
caroseria este masa pentru toti consumatorii de pe o masina.
pana si dezaburirea de luneta are masa la caroserie...
asa recomanda toti producatorii de audio si eu ii cred pe cuvant. legarea la baterie ar aduce alte probleme legate de rezistenta suplimentara a altui cablu de aprox 5m si nu putem totusi folosi cabluri de alimentare cu sectiuni de 30mm  |
|
Sus |
|
 |
o_kh3 Priceput
Data înscrierii: 29/Iun/2006 Mesaje: 560
|
Trimis: Mar Iul 11, 2006 11:55 pm Titlul subiectului: |
|
|
plus ca daca te-ai uitat cablul de masa are doar 1M deci este facut special pt a fi legat de caroserie  |
|
Sus |
|
 |
|