| |
| Autor |
Mesaj |
dialoghk Pasionat
Data înscrierii: 17/Feb/2007 Mesaje: 88 Locație: Pucioasa
|
Trimis: Dum Mar 18, 2007 1:13 am Titlul subiectului: Cabluri Gto 75.4 |
|
|
| io am luat un set de cabluri dasta //www.be-loud.ro/produse/Accesorii_instalare/Kit-uri_amplificator/Alfatec_V25/ ..... o sa meraga toate 4 canele ??? |
|
| Sus |
|
 |
dialoghk Pasionat
|
|
| Sus |
|
 |
dialoghk Pasionat
|
|
| Sus |
|
 |
Razvan Priceput
Data înscrierii: 30/Iul/2006 Mesaje: 295 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Dum Mar 18, 2007 12:40 pm Titlul subiectului: |
|
|
| ..este o alegere f buna..o sa fii f multumit |
|
| Sus |
|
 |
dialoghk Pasionat
|
Trimis: Dum Mar 18, 2007 12:44 pm Titlul subiectului: |
|
|
hmda vreau sa rup olecutza norma la bass ))) poate sparg luneta dupa spate )) ma omora tata .........noroc ca ma casco )) si acopera |
|
| Sus |
|
 |
B4g4b0n7u Pasionat

Data înscrierii: 02/Feb/2007 Mesaje: 100 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Dum Mar 18, 2007 3:34 pm Titlul subiectului: |
|
|
poti sa stai linistit ca nu o sa spargi luneta
la mine e tocmai invers situatia : eu mi'am luat subwoofer si acum strang bani se statie . si eu tot 1204br mi'am luat si statia tot 75.4 o sa'mi iau
dar sincer sa fiu nu am auzit pe nimeni sa fi spart luneta din cauza unui subwoofer , mai ales de la un 1204 br . e bunicel(sper , in ca nu l'am ascultat) dupa parerea altora , dar nici in halul ala . am vazut la unii de aveau boxe sa dea concert pe un stadion si nu li s'a spart luneta , poate sa le sara , dar nicidecum sa o sparga  _________________ fac sport extrem cu Dacia , cu ohii inchisi o calc , imi place senzatia ... |
|
| Sus |
|
 |
Razvan Priceput
Data înscrierii: 30/Iul/2006 Mesaje: 295 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mar Mar 20, 2007 1:27 pm Titlul subiectului: |
|
|
acum mi-am dat seama..intr-adevar mai este nevoie inca un cablu rca..dialogh ai pm..sper ca nu m-am corectat prea tarziu si scuze pentru cine s-a informat gresit ..rog moderatorii sa stearga posturile gresite in ideea ca poate mai citeste cineva topicul..  |
|
| Sus |
|
 |
|