|
|
|
Autor |
Mesaj |
cumnatu Pasionat
Data înscrierii: 01/Noi/2006 Mesaje: 53
|
Trimis: Lun Noi 27, 2006 6:21 pm Titlul subiectului: Cabluri RCA Stinger Drone SD20 |
|
|
Salut..Cablurile mentionate in titlu sunt mai bune decat cabluri ALDA care se vor ecranate? Cablul este destul de gros dar ma indoiesc ca ar fi ecranat mai ales cand am zgomot in difuzoare de la alternator . Mentionez ca semnalul (RCA) este pe mijlocul masinii departe de cablul de alimentare al amplifului.
In specificatiile cablurilor stinger nu este mentionata ecranarea (sunt ecranate?) daca nu ,sunt mai bune decat cele ALDA care le am
Multumesc .... |
|
Sus |
|
 |
andrei006 Priceput
Data înscrierii: 05/Sep/2006 Mesaje: 338 Locație: bucuresti
|
Trimis: Mar Noi 28, 2006 12:37 am Titlul subiectului: |
|
|
ca sa te poti orienta usor ... uita-te la pret.
de obicei cablurile "adevarate" sar de 1mi perechea ...
eu pe masina am cabluri Dietz, la 250 de mii bucata parca. sunt o alegere buna raport calitate pret.
mai ai o alternativa in cabluri RCA pentru casa ... dar si alea sunt f scumpe. |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|