Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Calcul volum incinta

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere

Autor Mesaj
Liciu
Pasionat

Data înscrierii: 30/Aug/2012

MesajTrimis: Lun Apr 11, 2016 7:20 pm    Titlul subiectului: Calcul volum incinta Răspunde cu citat (quote)

Dati-mi o idee va rog cum Dzo sa calculez volumul la o incinta din mdf neregulata (e custom) ca daca ma apuc si calculez volumul fiecarei sectiuni ma apuca pastile de anu viitor. Ma gandeam la apa, da mi-e frica ca va intra pe la incheieturi si mdf-ul se va umfla ulterior. oare ce altceva pot sa folosesc sau ar fi cazul sa ma apuc sa strang foi de hartie pt calcule? merci
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
VanIIa
Audiofil

Data înscrierii: 25/Oct/2014
Locație: Pitesti

MesajTrimis: Lun Apr 11, 2016 7:50 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Doar nu te gĂąndești sĂŁ torni apĂŁ Ăźn ea Smile))))))))))

Ce vrei tu sĂŁ aflii e doar o aproximare. Trebuie scĂŁzut și volumul ocupat de cĂŁtre difuzor Smile

Liciu
Pasionat

MesajTrimis: Mar Apr 12, 2016 10:14 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ba exact sa torn. este cea mai usoara metoda de a afla volumul cat de cat exact. dupa ce se afla volumul se scade volumul difuzorului si a tubului (cat se poate) si se ajusteaza acordarea din lungimea tubului de br. asta e o metoda sa zic de ultima solutie. citeam ceva pe forumurile din strainatate ca foloseau ceva peleti sau ceva asemanator. ma mai gandesc cum fac... poate vine vreo idee si reusesc sa nu stric incinta...
Sus
CatalinRobert
Pasionat

Data înscrierii: 22/Iun/2014
Locație: Turnu Magurele

MesajTrimis: Joi Apr 14, 2016 8:26 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Daca tot vrei sa torni apa Smile) macar cauta o folie mare si pune-o in incinta si apoi torni apa.
Sus
Liciu
Pasionat

MesajTrimis: Vin Apr 15, 2016 10:32 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mda... cam mare folia da vad eu ce gasesc. oricum merci tuturor de idei Smile
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum