| |
| Autor |
Mesaj |
chris_dmc
Data înscrierii: 25/Iul/2009 Mesaje: 5
|
Trimis: Sâm Iul 25, 2009 3:02 pm Titlul subiectului: Calibra sound |
|
|
Salut!
Am un Opel Calibra din 1993. In primul rand as dori sa va intreb daca stiti dimensiunile corespunzatoare unui difuzor pentru usile din fata (singurele, de fapt ).
Am impresia ca este vorba despre 16.5, dar nu sunt sigur. De asemenea, nu stiu cat intra in adancime.
Tweeterele se potrivesc in locul dedicat in usi sau trebuie scoase in afara?
Ce sistem de boxe imi recomandati? Bugetul meu este de maxim 300 Ron, desi nu mi-as dori sa cheltuiesc mai mult de 250.
Va multumesc mult! |
|
| Sus |
|
 |
tonu_adrian Priceput

Data înscrierii: 27/Iul/2008 Mesaje: 324 Locație: TECUCI
|
Trimis: Dum Iul 26, 2009 11:48 am Titlul subiectului: sal |
|
|
Eu am o calibra din '94.. in usi am pus helix db 62.1 (16.5 cm)
www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/HELIX/Sisteme/DB_62.1_Dark_Blue/
Le-am pus pe inele din mdf ..difuzoarele vechi au un sistem nasol de prindere.. Din inelul de mdf a trebuit sa tai putin..in unghi...cu difuzorul pus.. k sa intre fata de usa. Tweeterele la mine sunt de 2.5 cm si au intrat aproape perfect in locul celor vechi..adik am scos si suportul vechi si le-am pus cu totul pe astea noi.
Eu am si difuzoare in spate pe alea nu am idee cum sa le schimb.. nu prea vad cum ar intra un inel de mdf iar difuzoarele ar trebui sa fie de maxim 4-5 cm adancime.. nici asa nu stiu cat ar intra. Oricum pe fata cu inel stai fara grija ca intra cam ori ce difuzor. _________________ PIONEER DEH-9300+AUDISON VR 404 XR EVOLUZIONE +Hertz HI Energy 3way+ Phase Thriller 10" |
|
| Sus |
|
 |
chris_dmc
|
Trimis: Dum Iul 26, 2009 4:17 pm Titlul subiectului: |
|
|
| merci mullt pentru varianta! oricum, ma voi orienta spre ceva mai ieftin. |
|
| Sus |
|
 |
chris_dmc
|
|
| Sus |
|
 |
77xel Pasionat
Data înscrierii: 25/Iul/2008 Mesaje: 79
|
Trimis: Dum Iul 26, 2009 11:16 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Ce hu ai? Daca ai high pe iesirile preamplificate (>4v) le poti lega direct dar din ce ai zis tu cred ca nu ai . Singura solutie care o vad eu este sa itzi iei semnalul din firele de la boxe care au >4v . Adaptorul high-low nu ai la ce il folosi, pt ca el trece din high in low si tie iti trebuie high |
|
| Sus |
|
 |
chris_dmc
|
Trimis: Mie Iul 29, 2009 9:36 pm Titlul subiectului: |
|
|
am rezolvat pana la urma problema cu amplificatorul. multumesc mult.
mai astept totusi un sfat de la voi. un sistem de difuzoare de 16.5 pentru usi sub 300 ron...
Ce recomandati? |
|
| Sus |
|
 |
chris_dmc
|
|
| Sus |
|
 |
b-14-bye
Data înscrierii: 08/Aug/2009 Mesaje: 27
|
Trimis: Dum Aug 09, 2009 9:06 am Titlul subiectului: |
|
|
am un set de difuzoare coaxiale. de 16.5cm cu tweteru incorporat.
HERTZ HI ENERGY la doar 350ron |
|
| Sus |
|
 |
|